Povezane vesti

Preminuo harmonikaš i kompozitor Novica Negovanović

RTS 09.08.2021
Kako je potvrđeno RTS-u, poznati harmonikaš i kompozitor narodne muzike Novica Negovanović preminuo je u 76. godini od posledica kovida 19. Kompozitor, harmonikaš i pevač narodne muzike Novica Negovanović odrastao je u muzičkoj porodici, otac i stric… »
Poneo titulu prve harmonike Jugoslavije: Pokojni pevač prvi nastup imao u prvom razredu, a jedna godina obeležila je Novici…

Poneo titulu prve harmonike Jugoslavije: Pokojni pevač prvi nastup imao u prvom razredu, a jedna godina obeležila je Novici…

Kurir 09.08.2021
Harmonikaš, kompozitor i pevač Novica Negovanović umro je danas u 75. godini. Mnogi su se oprostili od legende šumadijske muzike. Novica je rođen 1945. godine u Adranima kod Kraljeva. Njegov muzički talenat dolazi do izražaja još u petoj godini njegovog… »
Preminuo legendarni harmonikaš Novica Negovanović

Preminuo legendarni harmonikaš Novica Negovanović

Nova 09.08.2021
Legenda šumadijske i srpske muzike, harmonikaš Novica Negovanović, preminuo je jutros u kovid bolnici u Kruševcu u svojoj 76. godini. Brojne kolege se opraštaju od njega na društvenim mrežama, a među prvima je to učinio nejgov fah kolega, Aleksandar… »

N1 Info 09.08.2021
Poznati harmonikaš Novica Negovanović preminuo je u ponedeljak ujutru u kovid bolnici u Kruševcu u 76. godini. Brojne kolege se opraštaju od njega na društvenim mrežama, a među prvima je to učinio njegov fah kolega Aleksandar Sofronijević, prenosi… »
Komponovao sam pesmu svog života: Novica Negovanović napravio je janičara kog je pevao Cune, ovako je o tome pričao pokojni…

Komponovao sam pesmu svog života: Novica Negovanović napravio je janičara kog je pevao Cune, ovako je o tome pričao pokojni…

Kurir 09.08.2021
Pevač i kompozitor Novica Negovanović preminuo je jutro u kovid bolnici u Kruševcu u svojoj 75. godini, potvrđeno je nezvanično za Kurir iz kovid bolnice u Kruševcu. Tužna vest o smrti pevača pogodila je mnoge, a njegove pesme ostaće da žive. Ono što je… »
Preminuo novica Negovanović: Kolege se opraštaju od čuvenog harmonikaša

Preminuo novica Negovanović: Kolege se opraštaju od čuvenog harmonikaša

Večernje novosti 09.08.2021
Foto: Printskrin Youtube - Jutros rano smo izgubili velikana srpske harmonike, pesme, kolegu, druga, brata ali i oca i našeg deku čika Novicu Negovanovića. Dusa me boli dok ovo pišem,ne želim da verujem da te nema više. Odmori dušu dobri moj Nole neka ti… »

Vesti dana »

Doktor objasnio šta čeka Bogdana, spomenuo i pauzu

Doktor objasnio šta čeka Bogdana, spomenuo i pauzu

Danas pre 27 minutajoš 41 povezana
Pred nama oblačan i kišan vikend

Pred nama oblačan i kišan vikend

N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Đoković potopio Norija sjajnim servisom (video)

Đoković potopio Norija sjajnim servisom (video)

Sportski žurnal pre 31 minutajoš 62 povezane
Loše vesti iz Rige, svi smo uz Bogdana Bogdanovića

Loše vesti iz Rige, svi smo uz Bogdana Bogdanovića

Hello pre 17 minutajoš 18 povezanih