Повезане вести

"За мене лично, Косово је независна држава!": Чанак шокирао у Јутарњем програму!

"За мене лично, Косово је независна држава!": Чанак шокирао у Јутарњем програму!

Правда 09.08.2021
Председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је данас да лично мисли да је "Косово независна држава". Чанак је за телевизију Хепи изјавио да он "то лично мисли" а да свако може да се у то исто увери "ако… »
"За мене лично Косово је независна држава": Ненад Чанак шокирао у ТВ емисији: "Идите у Ђаковицу и уверићете се..."

"За мене лично Косово је независна држава": Ненад Чанак шокирао у ТВ емисији: "Идите у Ђаковицу и уверићете се..."

Блиц 09.08.2021
Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак рекао је данас да лично мисли да је "Косово независна држава". Чанак је за телевизију Хепи изјавио да он "то лично мисли" а да свако може да се у то исто увери "ако оде у… »
Чанак: Косово је, за мене, независна држава

Чанак: Косово је, за мене, независна држава

Бујановачке 09.08.2021
Бујановац, Приштина, 9. август 2021.(фото снимак екрана) – Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је данас да лично мисли да је „Косово независна држава“, преноси Б92. Чанак је за телевизију Хепи рекао да… »
Чанак: За мене лично Косово је независна држава

Чанак: За мене лично Косово је независна држава

Нова 09.08.2021
Председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је да лично мисли да је "Косово независна држава". Чанак је за телевизију Хепи изјавио да он „то лично мисли“ а да свако може да се у то исто увери „ако оде у… »

Вести дана »