Povezane vesti
"Za mene lično, Kosovo je nezavisna država!": Čanak šokirao u Jutarnjem programu!
Pravda 09.08.2021
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da lično misli da je "Kosovo nezavisna država". Čanak je za televiziju Hepi izjavio da on "to lično misli" a da svako može da se u to isto uveri "ako ode u Đakovicu"… »
"Za mene lično Kosovo je nezavisna država": Nenad Čanak šokirao u TV emisiji: "Idite u Đakovicu i uverićete se..."
Blic 09.08.2021
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da lično misli da je "Kosovo nezavisna država". Čanak je za televiziju Hepi izjavio da on "to lično misli" a da svako može da se u to isto uveri "ako ode u Đakovicu". "Ako odete… »
Čanak: Kosovo je, za mene, nezavisna država
Bujanovačke 09.08.2021
Bujanovac, Priština, 9. avgust 2021.(foto snimak ekrana) – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da lično misli da je „Kosovo nezavisna država“, prenosi B92. Čanak je za televiziju Hepi rekao da on „to lično… »
Čanak: Za mene lično Kosovo je nezavisna država
Nova 09.08.2021
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da lično misli da je "Kosovo nezavisna država". Čanak je za televiziju Hepi izjavio da on „to lično misli“ a da svako može da se u to isto uveri „ako ode u Đakovicu“… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Most se srušio i pao na putnički voz: Tragedija u Rusiji: Ima mrtvih
Blic pre 3 satajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana