Повезане вести

Славље у Сурчину! Шијану поцепали мајицу, Гоца пресрећна: И за обичне журке поломимо пола куће, камоли за овако нешто! (видео)…

Славље у Сурчину! Шијану поцепали мајицу, Гоца пресрећна: И за обичне журке поломимо пола куће, камоли за овако нешто! (видео)…

Курир 09.08.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан добили су своје прво дете - сина Зорана Шијана, а поводом тога су направила прославу, а Гоца Божиновска није крила срећу што је постала бака. Мирку Шијану цепали мајицу и испред виле у Сурчину. 01:19… »
Вељко Ражнатовић стигао у Сурчин на гала славље! Цецин син се скоцкао, дошао да увелича прославу поводом рођења малог…

Вељко Ражнатовић стигао у Сурчин на гала славље! Цецин син се скоцкао, дошао да увелича прославу поводом рођења малог…

Курир 09.08.2021
Син Светлане Цеце Ражнатовић Вељко Ражнатовић је стигао у Сурчин поводом прославе рођења малог Зорана Шијана, сина Мирка Шијана и Бојане Родић. Вељко је на прославу стигао у џипу, сам и скоцкан, а све време је био на телефону… »
Вељко СТИГАО КОД ШИЈАНА! Испливали први снимци са славља у Сурчину - Њих двоје су највеселији (ФОТО, ВИДЕО)

Вељко СТИГАО КОД ШИЈАНА! Испливали први снимци са славља у Сурчину - Њих двоје су највеселији (ФОТО, ВИДЕО)

Мондо 09.08.2021
Музика се ори, а гости славе. Музика се ори, а гости славе. Мирко Шијан и Бојана Родић постали су родитељи сина Зорана, а у вили у Сурчину организовано је славље. Гости увелико пристижу и "цепају" младог тату, а коначно је… »
Први снимци из виле у Сурчину! Родио СЕ син, мали господин: Мирко и Злата највеселији, заиграли поред базена уз овај хит…

Први снимци из виле у Сурчину! Родио СЕ син, мали господин: Мирко и Злата највеселији, заиграли поред базена уз овај хит…

Курир 09.08.2021
Славље у Сурчину поводом рођења малог Зорана Шијана је почело, а сада је "испливао" први снимак из породичне виле. Мирко Шијан и Злата Петровић су играли поред базена и били највеселији. Они су уживали уз чувени хит Наде… »
Шијан отишао усред спремања прославе! Гоца открила шта се десило - Јако ме је изнервирао!

Шијан отишао усред спремања прославе! Гоца открила шта се десило - Јако ме је изнервирао!

Мондо 09.08.2021
У вили у Сурчину организована је прослава поводом рођења сина Мирка Шијана. У вили у Сурчину организована је прослава поводом рођења сина Мирка Шијана. Бојана Родић и Мирко Шијан постали су родитељи сина Зорана, а у вили Гоце… »
Мирко ме је јако изнервирао! Гоца дочекује госте на журки у Сурчину, а ево зашто је Шијан Отишао усред спремања прославе!…

Мирко ме је јако изнервирао! Гоца дочекује госте на журки у Сурчину, а ево зашто је Шијан Отишао усред спремања прославе!…

Курир 09.08.2021
Певачица Гоца Божиновска данас је добила унука Зорана, а вечерас овим поводом дочекује госте у вили у Сурчину. - Мирко ме је изнервирао јер је хтео да моментално крене журка и да ме аутоматски прекине у целом том спремању! Стижу… »
Са Вељком и шијаном је Све ок, вечерас ће бити свега! "Поломимо пола куће и за обичне журке, а камоли сад!"

Са Вељком и шијаном је Све ок, вечерас ће бити свега! "Поломимо пола куће и за обичне журке, а камоли сад!"

Мондо 09.08.2021
Гости пристижу на прославу рођења сина Мирка Шијана. Гости пристижу на прославу рођења сина Мирка Шијана. Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова изабраница Бојана Родић добили су сина ком су дали име Зоран Шијан. У дворишту… »
Постала сам баба трећи пут, сад ћу да се напијем! Злата Петровић пресрећна због рођења малог Шијана, открила на кога беба…

Постала сам баба трећи пут, сад ћу да се напијем! Злата Петровић пресрећна због рођења малог Шијана, открила на кога беба…

Курир 09.08.2021
Злата Петровић стигла је у Сурчин поводом прославе рођења малог Зорана Шијана. Злата је истакла да је и она постала баба и да је то њен унук. "Не може само она да буде баба и ја сам баба. Мислили смо да ће бити после… »
Пријатељи из титела први стигли у Сурчин! Гоца Божиновска открила како се осећа Бојана и како је протекао порођај! (видео)

Пријатељи из титела први стигли у Сурчин! Гоца Божиновска открила како се осећа Бојана и како је протекао порођај! (видео)

Курир 09.08.2021
Гоца Божиновска је постала бака, а њена снајка Бојана Родић је на свет донела сина коме су дали име Зоран. Гоца је сада открила како се Бојана осећа. "Све је супер, успели смо за 2 дана све да организујемо. Ја нисам хтела… »
Цецина снајка цепа РАКИЈУ! Камере све ЗАБЕЛЕЖИЛЕ!

Цецина снајка цепа РАКИЈУ! Камере све ЗАБЕЛЕЖИЛЕ!

Свет & Скандал 09.08.2021
Видео снимак на коме Цецина снајка цепа ракију освануо је на профилу новопечене маме Бојане Родић. Наиме, Богдана Ражнатовић упутила се у Сурчин чим је сазнала да се њена сестра Бојана Родић породила. Објава коју дели Богдана… »
Цецина снајка наздравља - Богдана слави рођење малог Шијана! Сестра Бојана јој се обратила из породилишта

Цецина снајка наздравља - Богдана слави рођење малог Шијана! Сестра Бојана јој се обратила из породилишта

Мондо 09.08.2021
Поносна тетка не скида осмех с лица. Поносна тетка не скида осмех с лица. Син Гоце Божиновске, Мирко Шијан и његова вереница Бојана Родић постали су поносни родитељи сина ком су дали име Зоран. Бојана је на свом Инстаграму… »
Наташа Родић објавила Бојанину прву слику из ПОРОДИЛИШТА! (ФОТО)

Наташа Родић објавила Бојанину прву слику из ПОРОДИЛИШТА! (ФОТО)

Наташа Родић објавила је на друштвеној мрежи Инстаграм Бојанину прву слику из породилишта. Наиме, Бојанина сестра је на свом Инстаграму прво показала како са новопеченом мамом и будућим зетом путује до породилишта. На снимку се… »
(Видео) Цецина снајка наздравља за рођење малог Шијана: Богдана у кратком минићу, сија од среће: "Тетка, волим те"

(Видео) Цецина снајка наздравља за рођење малог Шијана: Богдана у кратком минићу, сија од среће: "Тетка, волим те"

Блиц 09.08.2021
Супруга Вељка Ражнатовића, Богдана Ражнатовић слави рођење сестрића и наздравља, а снимак је поделила њена сестра Бојана Родић која се данас породила. Наиме, Богдана је наздрављала у част рођења малог Шијана, а осмех није… »
Мирко прави домаћин! Изнео послужење за све присутне: Печење, лепиње, кисела вода! Слави се рођење Зорана шијана у Сурчину!…

Мирко прави домаћин! Изнео послужење за све присутне: Печење, лепиње, кисела вода! Слави се рођење Зорана шијана у Сурчину!…

Курир 09.08.2021
У дому Гоце Божиновске се увелико слави, а њен син Мирко Шијан је добио наследника коме је дао име Зоран, а поносни тата је тим поводом почастио све присутне храном и пићем. Мирко је, наиме, са својом свастиком Наташом Родић… »
Мирко Шијан: „Родило се ТАТИНО к*ре”!

Мирко Шијан: „Родило се ТАТИНО к*ре”!

Мирко Шијан јутрос је постао отац, а свом сину да је има Зорана, како се и његов отац звао. Шијан не крије да му је Бојана Родић подарила највећи поклон, а о беби овако прича. – Родило се татино к*ре. Мој хајдук, моја зверина… »
Цецина снајка не скида осмех! Богдана наздравила за рођење малог Шијана, а Бојана јој се овим речима обратила из породилишта!…

Цецина снајка не скида осмех! Богдана наздравила за рођење малог Шијана, а Бојана јој се овим речима обратила из породилишта!…

Курир 09.08.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан добили су своје прво дете - сина Зорана Шијана, а сада је Бојана објавила видео снимак сестре Богдане Ражнатовић. Наиме, Богдана је наздрављала у част рођења малог Шијана а осмех није скидала са лица… »
Тетка објавила прву бојанину слику из породилишта! Снимала и весеље у колима - Музика трешти у 5 ујутру (видео)

Тетка објавила прву бојанину слику из породилишта! Снимала и весеље у колима - Музика трешти у 5 ујутру (видео)

Мондо 09.08.2021
Поносна тетка се огласила на друштвеним мрежама. Поносна тетка се огласила на друштвеним мрежама. Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова вереница Бојана Родић добили су своје прво дете, сина ком су дали име Зоран. У дому… »
(Видео) Печење, лепиње, кисела вода: Мирко Шијан са Наташом Родић изнео послужење за све присутне - славе, не стају

(Видео) Печење, лепиње, кисела вода: Мирко Шијан са Наташом Родић изнео послужење за све присутне - славе, не стају

Блиц 09.08.2021
У току је славље у Сурчину у вили певачице Гоце Божиновске. Наиме, њен син Мирко Шијан је добио наследника коме је дао име Зоран, а поносни тата је тим поводом почастио све присутне храном и пићем. Мирко је, наиме, са својом… »
Мирко добио сина Зорана, а САД испливала успомена: Мало ко је видео ову фотку Шијана и Гоце из прошлости! (фото)

Мирко добио сина Зорана, а САД испливала успомена: Мало ко је видео ову фотку Шијана и Гоце из прошлости! (фото)

Курир 09.08.2021
Мирко Шијан добио је са Бојаном Родић прво дете - сина ком је дао име Зоран по свом оцу. Гоца је открила колико је срећна што је постала бака, а Мирко је направио славље у дому у Сурчину. Сада је испливала и фотографија Миркових… »
Тетка Наташа прва објавила бојанину фотку из породилишта: Родићева показала како се спремала за долазак на свет малог шијана!…

Тетка Наташа прва објавила бојанину фотку из породилишта: Родићева показала како се спремала за долазак на свет малог шијана!…

Курир 09.08.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан добили су сина Зорана и најлепше вести поделили са свима. Тетка Наташа Родић, Бојанина сестра, није крила срећу па је на Инстаграму показала како је било када је путовала са сестром и будућим зетом до… »
(Видео) Из кола се орила песма "Из мора корали": Снимак тик пред Бојанин порођај: Све је кренуло у 5:45, Шијан био…

(Видео) Из кола се орила песма "Из мора корали": Снимак тик пред Бојанин порођај: Све је кренуло у 5:45, Шијан био…

Блиц 09.08.2021
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан и његова изабраница Бојана Родић добили су своје прво дете - сина Зорана Шијана. А сада је њена сестра Наташа објавила видео када су Мирко, Бојана и Наташа у 5: 45 кренули ка… »
Неће ражнатовићи да ми одређују како да славим! Шијан бесан излетео на улицу - Не дају ми ни да се веселим! (видео)

Неће ражнатовићи да ми одређују како да славим! Шијан бесан излетео на улицу - Не дају ми ни да се веселим! (видео)

Мондо 09.08.2021
Мирко Шијан је и срећан и узнемирен на слављу због рођења сина. Мирко Шијан је и срећан и узнемирен на слављу због рођења сина. Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан и његова изабраница Бојана Родић данас су добили сина… »
Мирко Шијан напустио славље: Посвађао се са мајком, отишао код Бојане у породилиште због овога (видео)

Мирко Шијан напустио славље: Посвађао се са мајком, отишао код Бојане у породилиште због овога (видео)

Блиц 09.08.2021
Мирко Шијан и Бојана Родић данас су постали родитељи малог Зорана, а поносни тата је приредио славље у Сурчину. У једном тренутку је наводно дошло и до свађе између Гоце Божиновске и њеног сина јер му је она забранила да слави… »
Гоца забранила Мирку да се весели?! Шијану се родио син, он направио журку у Сурчину, а мајка му због овога придикује

Гоца забранила Мирку да се весели?! Шијану се родио син, он направио журку у Сурчину, а мајка му због овога придикује

Курир 09.08.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан добили су своје прво дете - сина Зорана Шијана о чему су све обавестили путем Инстаграма. У току је славље поводом рођења детета док окупљени Мирку Шијану цепају мајицу, баш како обичаји налажу, а… »
Шијан слави рођење сина! Мирко окупио пријатеље у вили у Сурчину - исцепали му мајицу, па почела журка! (фото)

Шијан слави рођење сина! Мирко окупио пријатеље у вили у Сурчину - исцепали му мајицу, па почела журка! (фото)

Мондо 09.08.2021
Мирко Шијан постао је тата и одмах окупио пријатеље у свом дому. Мирко Шијан постао је тата и одмах окупио пријатеље у свом дому. Мирко Шијан и Бојана Родић јутрос су постали родитељи, када је на свет дошао њихов син Зоран… »
Неће ми Ражнатовићи одређивати како да славим: Мирко Шијан у Сурчину започео журку, а један детаљ га разбеснео!

Неће ми Ражнатовићи одређивати како да славим: Мирко Шијан у Сурчину започео журку, а један детаљ га разбеснео!

Курир 09.08.2021
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан и његова изабраница данас су добили сина ком су дали име Зоран по Мирковом оцу. Тим поводом поносни тата је одлучио да прослави рођење наследника у Сурчину, међутим славље неће почети… »
"Родио се Зоки": Ћерка Гоце Божиновске се одмах огласила, ево како је поносна тетка честитала Шијану и Бојани

"Родио се Зоки": Ћерка Гоце Божиновске се одмах огласила, ево како је поносна тетка честитала Шијану и Бојани

Блиц 09.08.2021
Мирко Шијан и Бојана Родић постали су родитељи сина Зорана, а тим поводом огласила се и поносна тетка. Старија ћерка Гоце Божиновске, Јелена Вучковић, одмах је честитала поносним родитељима. "Постала сам тетка! Родио се мали… »
Гоца Божиновска СЛАВИ! Син Мирко Шијан ПОСТАО отац!

Гоца Божиновска СЛАВИ! Син Мирко Шијан ПОСТАО отац!

Бојана Родић се данас породила и на свет донеле дечака! Мирко Шијан постао отац, а у част свог оца сина су назвали Зоран. Пресрећна бака, Гоца Божиновска већ је почела да слави! Поносни отац вест је одмах објавио на друштвеним… »
Бака Гоца Божиновска за Курир! Ван себе од среће: Моја највећа радост, мој први унук! Шијан би био поносан на мирка!

Бака Гоца Божиновска за Курир! Ван себе од среће: Моја највећа радост, мој први унук! Шијан би био поносан на мирка!

Курир 09.08.2021
Бојана Родић и Мирко Шијан добили су сина ком су дали име Зоран, а сада се за Курир огласила Гоца Божиновска која је постала бака. Певачица није могла да сакрије срећу због доласка новог члана породице на свет. "Срећна сам и… »
Родио се Зоран Шијан! Мирко и Бојана добили сина - "Волим те највише на свету"! (фото)

Родио се Зоран Шијан! Мирко и Бојана добили сина - "Волим те највише на свету"! (фото)

Мондо 09.08.2021
Мирко Шијан и Бојана Родић добили су прво дете. Мирко Шијан и Бојана Родић добили су прво дете. Син Гоце Божиновске Мирко Шијан и његова вереница Бојана Родић, који су ових дана нестрпљиво чекали овај тренутак, добили су прво… »
Бојана родић и Мирко Шијан добили сина: Славље у кући Гоце Божиновске - ево које име су одабрали родитељи

Бојана родић и Мирко Шијан добили сина: Славље у кући Гоце Божиновске - ево које име су одабрали родитељи

Вечерње новости 09.08.2021
Фото АТА Имагес Поносни отац вест је одмах објавио на друштвеним мрежама. Фото: Принтскрин/Инстаграм "Родио се Зоран Шијан", написао је Мирко и обратио се Бојани: "Највише на свету те волим."… »

Вести дана »