Povezane vesti
Slavlje u Surčinu! Šijanu pocepali majicu, Goca presrećna: I za obične žurke polomimo pola kuće, kamoli za ovako nešto…
Kurir 09.08.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su svoje prvo dete - sina Zorana Šijana, a povodom toga su napravila proslavu, a Goca Božinovska nije krila sreću što je postala baka. Mirku Šijanu cepali majicu i ispred vile u Surčinu. 01:19 Mirko Šijan… »
Prvi snimci iz vile u Surčinu! Rodio SE sin, mali gospodin: Mirko i Zlata najveseliji, zaigrali pored bazena uz ovaj hit…
Kurir 09.08.2021
Slavlje u Surčinu povodom rođenja malog Zorana Šijana je počelo, a sada je "isplivao" prvi snimak iz porodične vile. Mirko Šijan i Zlata Petrović su igrali pored bazena i bili najveseliji. Oni su uživali uz čuveni hit Nade Topčagić "Mali… »
Veljko STIGAO KOD ŠIJANA! Isplivali prvi snimci sa slavlja u Surčinu - Njih dvoje su najveseliji (FOTO, VIDEO)
Mondo 09.08.2021
Muzika se ori, a gosti slave. Muzika se ori, a gosti slave. Mirko Šijan i Bojana Rodić postali su roditelji sina Zorana, a u vili u Surčinu organizovano je slavlje. Gosti uveliko pristižu i "cepaju" mladog tatu, a konačno je došao i sin Svetlane… »
Veljko Ražnatović stigao u Surčin na gala slavlje! Cecin sin se skockao, došao da uveliča proslavu povodom rođenja malog…
Kurir 09.08.2021
Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović je stigao u Surčin povodom proslave rođenja malog Zorana Šijana, sina Mirka Šijana i Bojane Rodić. Veljko je na proslavu stigao u džipu, sam i skockan, a sve vreme je bio na telefonu i pričao je sa… »
Sa Veljkom i šijanom je Sve ok, večeras će biti svega! "Polomimo pola kuće i za obične žurke, a kamoli sad!"
Mondo 09.08.2021
Gosti pristižu na proslavu rođenja sina Mirka Šijana. Gosti pristižu na proslavu rođenja sina Mirka Šijana. Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić dobili su sina kom su dali ime Zoran Šijan. U dvorištu vile Goce… »
Mirko me je jako iznervirao! Goca dočekuje goste na žurki u Surčinu, a evo zašto je Šijan Otišao usred spremanja…
Kurir 09.08.2021
Pevačica Goca Božinovska danas je dobila unuka Zorana, a večeras ovim povodom dočekuje goste u vili u Surčinu. - Mirko me je iznervirao jer je hteo da momentalno krene žurka i da me automatski prekine u celom tom spremanju! Stižu stolovi, stiže… »
Šijan otišao usred spremanja proslave! Goca otkrila šta se desilo - Jako me je iznervirao!
Mondo 09.08.2021
U vili u Surčinu organizovana je proslava povodom rođenja sina Mirka Šijana. U vili u Surčinu organizovana je proslava povodom rođenja sina Mirka Šijana. Bojana Rodić i Mirko Šijan postali su roditelji sina Zorana, a u vili Goce Božinovske… »
Cecina snajka cepa RAKIJU! Kamere sve ZABELEŽILE!
Svet & Skandal 09.08.2021
Video snimak na kome Cecina snajka cepa rakiju osvanuo je na profilu novopečene mame Bojane Rodić. Naime, Bogdana Ražnatović uputila se u Surčin čim je saznala da se njena sestra Bojana Rodić porodila. Објава коју дели Bogdana… »
Prijatelji iz titela prvi stigli u Surčin! Goca Božinovska otkrila kako se oseća Bojana i kako je protekao porođaj! (video)
Kurir 09.08.2021
Goca Božinovska je postala baka, a njena snajka Bojana Rodić je na svet donela sina kome su dali ime Zoran. Goca je sada otkrila kako se Bojana oseća. "Sve je super, uspeli smo za 2 dana sve da organizujemo. Ja nisam htela restorane, ovde nam je… »
Postala sam baba treći put, sad ću da se napijem! Zlata Petrović presrećna zbog rođenja malog Šijana, otkrila na koga…
Kurir 09.08.2021
Zlata Petrović stigla je u Surčin povodom proslave rođenja malog Zorana Šijana. Zlata je istakla da je i ona postala baba i da je to njen unuk. "Ne može samo ona da bude baba i ja sam baba. Mislili smo da će biti posle dvadesetog, juče me je zvala… »
Nataša Rodić objavila Bojaninu prvu sliku iz PORODILIŠTA! (FOTO)
Nataša Rodić objavila je na društvenoj mreži Instagram Bojaninu prvu sliku iz porodilišta. Naime, Bojanina sestra je na svom Instagramu prvo pokazala kako sa novopečenom mamom i budućim zetom putuje do porodilišta. Na snimku se može videti da je… »
Cecina snajka nazdravlja - Bogdana slavi rođenje malog Šijana! Sestra Bojana joj se obratila iz porodilišta
Mondo 09.08.2021
Ponosna tetka ne skida osmeh s lica. Ponosna tetka ne skida osmeh s lica. Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić postali su ponosni roditelji sina kom su dali ime Zoran. Bojana je na svom Instagramu objavila snimak sestre… »
Mirko Šijan: „Rodilo se TATINO k*re”!
Mirko Šijan jutros je postao otac, a svom sinu da je ima Zorana, kako se i njegov otac zvao. Šijan ne krije da mu je Bojana Rodić podarila najveći poklon, a o bebi ovako priča. – Rodilo se tatino k*re. Moj hajduk, moja zverina! Svi su van sebe –… »
Mirko pravi domaćin! Izneo posluženje za sve prisutne: Pečenje, lepinje, kisela voda! Slavi se rođenje Zorana šijana u…
Kurir 09.08.2021
U domu Goce Božinovske se uveliko slavi, a njen sin Mirko Šijan je dobio naslednika kome je dao ime Zoran, a ponosni tata je tim povodom počastio sve prisutne hranom i pićem. Mirko je, naime, sa svojom svastikom Natašom Rodić izašao pred novinare i… »
(Video) Cecina snajka nazdravlja za rođenje malog Šijana: Bogdana u kratkom miniću, sija od sreće: "Tetka, volim te"
Blic 09.08.2021
Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović slavi rođenje sestrića i nazdravlja, a snimak je podelila njena sestra Bojana Rodić koja se danas porodila. Naime, Bogdana je nazdravljala u čast rođenja malog Šijana, a osmeh nije skidala sa lica… »
Tetka objavila prvu bojaninu sliku iz porodilišta! Snimala i veselje u kolima - Muzika trešti u 5 ujutru (video)
Mondo 09.08.2021
Ponosna tetka se oglasila na društvenim mrežama. Ponosna tetka se oglasila na društvenim mrežama. Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić dobili su svoje prvo dete, sina kom su dali ime Zoran. U domu Šijana veselje je… »
Cecina snajka ne skida osmeh! Bogdana nazdravila za rođenje malog Šijana, a Bojana joj se ovim rečima obratila iz…
Kurir 09.08.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su svoje prvo dete - sina Zorana Šijana, a sada je Bojana objavila video snimak sestre Bogdane Ražnatović. Naime, Bogdana je nazdravljala u čast rođenja malog Šijana a osmeh nije skidala sa lica. Bojana joj se… »
Tetka Nataša prva objavila bojaninu fotku iz porodilišta: Rodićeva pokazala kako se spremala za dolazak na svet malog…
Kurir 09.08.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su sina Zorana i najlepše vesti podelili sa svima. Tetka Nataša Rodić, Bojanina sestra, nije krila sreću pa je na Instagramu pokazala kako je bilo kada je putovala sa sestrom i budućim zetom do porodilišta. Ona je… »
Mirko dobio sina Zorana, a SAD isplivala uspomena: Malo ko je video ovu fotku Šijana i Goce iz prošlosti! (foto)
Kurir 09.08.2021
Mirko Šijan dobio je sa Bojanom Rodić prvo dete - sina kom je dao ime Zoran po svom ocu. Goca je otkrila koliko je srećna što je postala baka, a Mirko je napravio slavlje u domu u Surčinu. Sada je isplivala i fotografija Mirkovih roditelja Goce i… »
(Video) Pečenje, lepinje, kisela voda: Mirko Šijan sa Natašom Rodić izneo posluženje za sve prisutne - slave, ne staju
Blic 09.08.2021
U toku je slavlje u Surčinu u vili pevačice Goce Božinovske. Naime, njen sin Mirko Šijan je dobio naslednika kome je dao ime Zoran, a ponosni tata je tim povodom počastio sve prisutne hranom i pićem. Mirko je, naime, sa svojom svastikom Natašom… »
Neće ražnatovići da mi određuju kako da slavim! Šijan besan izleteo na ulicu - Ne daju mi ni da se veselim! (video)
Mondo 09.08.2021
Mirko Šijan je i srećan i uznemiren na slavlju zbog rođenja sina. Mirko Šijan je i srećan i uznemiren na slavlju zbog rođenja sina. Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić danas su dobili sina kojem su dali… »
(Video) Iz kola se orila pesma "Iz mora korali": Snimak tik pred Bojanin porođaj: Sve je krenulo u 5:45, Šijan bio…
Blic 09.08.2021
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić dobili su svoje prvo dete - sina Zorana Šijana. A sada je njena sestra Nataša objavila video kada su Mirko, Bojana i Nataša u 5: 45 krenuli ka porodilištu, kako bi se… »
Šijan slavi rođenje sina! Mirko okupio prijatelje u vili u Surčinu - iscepali mu majicu, pa počela žurka! (foto)
Mondo 09.08.2021
Mirko Šijan postao je tata i odmah okupio prijatelje u svom domu. Mirko Šijan postao je tata i odmah okupio prijatelje u svom domu. Mirko Šijan i Bojana Rodić jutros su postali roditelji, kada je na svet došao njihov sin Zoran Šijan. Kako su preneli… »
Goca zabranila Mirku da se veseli?! Šijanu se rodio sin, on napravio žurku u Surčinu, a majka mu zbog ovoga pridikuje
Kurir 09.08.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su svoje prvo dete - sina Zorana Šijana o čemu su sve obavestili putem Instagrama. U toku je slavlje povodom rođenja deteta dok okupljeni Mirku Šijanu cepaju majicu, baš kako običaji nalažu, a komšije svakog… »
Mirko Šijan napustio slavlje: Posvađao se sa majkom, otišao kod Bojane u porodilište zbog ovoga (video)
Blic 09.08.2021
Mirko Šijan i Bojana Rodić danas su postali roditelji malog Zorana, a ponosni tata je priredio slavlje u Surčinu. U jednom trenutku je navodno došlo i do svađe između Goce Božinovske i njenog sina jer mu je ona zabranila da slavi u njihovom domu… »
Neće mi Ražnatovići određivati kako da slavim: Mirko Šijan u Surčinu započeo žurku, a jedan detalj ga razbesneo!
Kurir 09.08.2021
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova izabranica danas su dobili sina kom su dali ime Zoran po Mirkovom ocu. Tim povodom ponosni tata je odlučio da proslavi rođenje naslednika u Surčinu, međutim slavlje neće početi dok ne stigne… »
Goca Božinovska SLAVI! Sin Mirko Šijan POSTAO otac!
Bojana Rodić se danas porodila i na svet donele dečaka! Mirko Šijan postao otac, a u čast svog oca sina su nazvali Zoran. Presrećna baka, Goca Božinovska već je počela da slavi! Ponosni otac vest je odmah objavio na društvenim mrežama. – Rodio… »
"Rodio se Zoki": Ćerka Goce Božinovske se odmah oglasila, evo kako je ponosna tetka čestitala Šijanu i Bojani
Blic 09.08.2021
Mirko Šijan i Bojana Rodić postali su roditelji sina Zorana, a tim povodom oglasila se i ponosna tetka. Starija ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, odmah je čestitala ponosnim roditeljima. "Postala sam tetka! Rodio se mali Zoki! Volim vas… »
Rodio se Zoran Šijan! Mirko i Bojana dobili sina - "Volim te najviše na svetu"! (foto)
Mondo 09.08.2021
Mirko Šijan i Bojana Rodić dobili su prvo dete. Mirko Šijan i Bojana Rodić dobili su prvo dete. Sin Goce Božinovske Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić, koji su ovih dana nestrpljivo čekali ovaj trenutak, dobili su prvo dete. Na svet je… »
Baka Goca Božinovska za Kurir! Van sebe od sreće: Moja najveća radost, moj prvi unuk! Šijan bi bio ponosan na mirka!
Kurir 09.08.2021
Bojana Rodić i Mirko Šijan dobili su sina kom su dali ime Zoran, a sada se za Kurir oglasila Goca Božinovska koja je postala baka. Pevačica nije mogla da sakrije sreću zbog dolaska novog člana porodice na svet. "Srećna sam i presrećna. Pa, ovo ne… »
Bojana rodić i Mirko Šijan dobili sina: Slavlje u kući Goce Božinovske - evo koje ime su odabrali roditelji
Večernje novosti 09.08.2021
Foto ATA Images Ponosni otac vest je odmah objavio na društvenim mrežama. Foto: Printskrin/Instagram "Rodio se Zoran Šijan", napisao je Mirko i obratio se Bojani: "Najviše na svetu te volim."… »
Vesti dana »
Bečka policija pojačala mere bezbednosti na božićnim sajmovima u gradu
Vesti online pre 1 satjoš 4 povezane
Studenti, poljoprivrednici, glumci i drugi građani danas na protestu na Trgu Slavija
Radio 021 pre 47 minutajoš 2 povezane
Srbi će se oduševiti šta je pisalo Usiku na majici: Preko poruke stavio ogroman krst usred Saudijske Arabije
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Bogdanovićev nestvarni niz i dalje traje: Srbin popravlja rekord, ali Atlanta ponovo gubi!
Hot sport pre 59 minutajoš 7 povezanih