Повезане вести

Српски генерал запрепашћен срамном одлуком суда БиХ Огласио се Миломир Савчић после одређивања притвора - Где се ми то…

Српски генерал запрепашћен срамном одлуком суда БиХ Огласио се Миломир Савчић после одређивања притвора - Где се ми то…

Ало 09.08.2021
Сазнање да је одређена мера притвора изазива само запрепашћење, чуђење и неверицу где се ми то налазимо, у каквом стању, систему, поретку правном или неправном, изјавио је председник Борачке организације Републике Српске… »
Суд БиХ: Генерал Савчић иде у притвор до краја суђења за Сребреницу

Суд БиХ: Генерал Савчић иде у притвор до краја суђења за Сребреницу

Слободна Европа 09.08.2021
Суд Босне и Херцеговине одредио је притвор до краја суђења Миломиру Савчићу, предсједнику Борачке организације Републике Српске (РС), оптуженом за геноцид у Сребреници. "Притвор може трајати до краја суђења, с тим да ће се… »
Почео прогон Срба! Пале маске у Босни, Инцко оставио пакао

Почео прогон Срба! Пале маске у Босни, Инцко оставио пакао

Правда 09.08.2021
Председник Савеза логораша Републике Српске Анђелко Носовић изјавио је данас да одређивање притвора председнику Борачке организације Српске Миломиру Савчићу показује да се закон којег је наметнуо бивши високи представник сада… »
БиХ: Притвор бившем генералу ВРС оптуженом за геноцид у Сребреници, из РС осуде

БиХ: Притвор бившем генералу ВРС оптуженом за геноцид у Сребреници, из РС осуде

Н1 Инфо 09.08.2021
Суд БиХ одредио је притвор председнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу, коме се суди за геноцид у Сребреници, потврдио је за РТРС Савчићев адвокат Миодраг Стојановић. Стојановић је нагласио да је о одлуци… »
Суд БиХ одредио притвор пензионисаном генералу Миломиру Савчићу због кршења мера забране

Суд БиХ одредио притвор пензионисаном генералу Миломиру Савчићу због кршења мера забране

Нови магазин 09.08.2021
Суд БиХ одредио је притвор председнику Борачке организације Републике Српске и пензионисаном генералу Војске Републике Српске Миломиру Савчићу због кршења мера забране, потврдио је за сарајевски портал Кликс његов адвокат… »
Генерал Савчић: Запрепаштен сам одлуком Суда - где се ми то налазимо?

Генерал Савчић: Запрепаштен сам одлуком Суда - где се ми то налазимо?

Вечерње новости 09.08.2021
Фото: Независне новине Савчић је истакао да је Тужилаштво БиХ тражило да се одреде мјере притвора због наводног непоштовања мјере по питању јавне комуникације са штампаним и електронским медијима у погледу коментарисања… »
Суд БиХ одредио притвор генералу Савчићу због непоштовања "Инцковог закона"

Суд БиХ одредио притвор генералу Савчићу због непоштовања "Инцковог закона"

РТВ 09.08.2021
САРАЈЕВО - Суд БиХ одредио је данас притвор председнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу, потврдио је његов адвокат Миодраг Стојановић. Адвокат је за РТРС рекао да је о одлуци телефонски обавештен и да ће… »
Савчић поводом одлуке Суда БиХ “Запрепаштен сам одлуком, где се ми то налазимо”

Савчић поводом одлуке Суда БиХ “Запрепаштен сам одлуком, где се ми то налазимо”

Блиц 09.08.2021
Сазнање да је одређена мера притвора изазива само запрепашћење, чуђење и неверицу где се ми то налазимо, у каквом стању, систему, поретку правном или неправном. Изјавио је ово председник Борачке организације Републике Српске… »
Почео прогон Срба Пале маске у Босни, Инцко оставио пакао

Почео прогон Срба Пале маске у Босни, Инцко оставио пакао

Ало 09.08.2021
Председник Савеза логораша Републике Српске Анђелко Носовић изјавио је данас да одређивање притвора председнику Борачке организације Српске Миломиру Савчићу показује да се закон којег је наметнуо бивши високи представник сада… »
Председнику Борачке организације РС Миломиру Савчићу одређен притвор

Председнику Борачке организације РС Миломиру Савчићу одређен притвор

Блиц 09.08.2021
Суд БиХ одредио је притвор председнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу. Ово је потврдио за РТРС Савчићев адвокат Миодраг Стојановић, преноси Српскаинфо. Стојановић је нагласио да је о одлуци телефонски… »
Брука! Одредили притвор српском генералу Суд БиХ гурнуо прст у око Србији и РС!

Брука! Одредили притвор српском генералу Суд БиХ гурнуо прст у око Србији и РС!

Ало 09.08.2021
Суд БиХ одредио је притвор председнику Борачке организације Републике Српске, генералу Миломиру Савчићу, потврдио је за РТРС Савчићев адвокат Миодраг Стојановић. Стојановић је нагласио да је о одлуци телефонски обавештен и да ће… »
Нови притисак на Републику Српску Сарајево је за данас заказало паклено рочиште (видео)

Нови притисак на Републику Српску Сарајево је за данас заказало паклено рочиште (видео)

Ало 09.08.2021
Председник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да рочиште које је у предмету против генерала Савчића заказано за данас у Суду БиХ, још један у низу притисака на Републику Српску, којих ће, сматра, бити све више… »

Вести дана »