Povezane vesti

Srpski general zaprepašćen sramnom odlukom suda BiH Oglasio se Milomir Savčić posle određivanja pritvora - Gde se mi to…

Srpski general zaprepašćen sramnom odlukom suda BiH Oglasio se Milomir Savčić posle određivanja pritvora - Gde se mi to…

Alo 09.08.2021
Saznanje da je određena mera pritvora izaziva samo zaprepašćenje, čuđenje i nevericu gde se mi to nalazimo, u kakvom stanju, sistemu, poretku pravnom ili nepravnom, izjavio je predsednik Boračke organizacije Republike Srpske, general Milomir… »
Sud BiH: General Savčić ide u pritvor do kraja suđenja za Srebrenicu

Sud BiH: General Savčić ide u pritvor do kraja suđenja za Srebrenicu

Slobodna Evropa 09.08.2021
Sud Bosne i Hercegovine odredio je pritvor do kraja suđenja Milomiru Savčiću, predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske (RS), optuženom za genocid u Srebrenici. "Pritvor može trajati do kraja suđenja, s tim da će se svaka dva mjeseca… »
Počeo progon Srba! Pale maske u Bosni, Incko ostavio pakao

Počeo progon Srba! Pale maske u Bosni, Incko ostavio pakao

Pravda 09.08.2021
Predsednik Saveza logoraša Republike Srpske Anđelko Nosović izjavio je danas da određivanje pritvora predsedniku Boračke organizacije Srpske Milomiru Savčiću pokazuje da se zakon kojeg je nametnuo bivši visoki predstavnik sada primjenjuje i da je… »
BiH: Pritvor bivšem generalu VRS optuženom za genocid u Srebrenici, iz RS osude

BiH: Pritvor bivšem generalu VRS optuženom za genocid u Srebrenici, iz RS osude

N1 Info 09.08.2021
Sud BiH odredio je pritvor predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću, kome se sudi za genocid u Srebrenici, potvrdio je za RTRS Savčićev advokat Miodrag Stojanović. Stojanović je naglasio da je o odluci telefonski… »
Sud BiH odredio pritvor penzionisanom generalu Milomiru Savčiću zbog kršenja mera zabrane

Sud BiH odredio pritvor penzionisanom generalu Milomiru Savčiću zbog kršenja mera zabrane

Novi magazin 09.08.2021
Sud BiH odredio je pritvor predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske i penzionisanom generalu Vojske Republike Srpske Milomiru Savčiću zbog kršenja mera zabrane, potvrdio je za sarajevski portal Klix njegov advokat Miodrag Stojanović. "Dobio… »
General Savčić: Zaprepašten sam odlukom Suda - gde se mi to nalazimo?

General Savčić: Zaprepašten sam odlukom Suda - gde se mi to nalazimo?

Večernje novosti 09.08.2021
Foto: Nezavisne novine Savčić je istakao da je Tužilaštvo BiH tražilo da se odrede mjere pritvora zbog navodnog nepoštovanja mjere po pitanju javne komunikacije sa štampanim i elektronskim medijima u pogledu komentarisanja predmeta. - Ono što je… »
Sud BiH odredio pritvor generalu Savčiću zbog nepoštovanja "Inckovog zakona"

Sud BiH odredio pritvor generalu Savčiću zbog nepoštovanja "Inckovog zakona"

RTV 09.08.2021
SARAJEVO - Sud BiH odredio je danas pritvor predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću, potvrdio je njegov advokat Miodrag Stojanović. Advokat je za RTRS rekao da je o odluci telefonski obavešten i da će uložiti žalbu na… »
Savčić povodom odluke Suda BiH “Zaprepašten sam odlukom, gde se mi to nalazimo”

Savčić povodom odluke Suda BiH “Zaprepašten sam odlukom, gde se mi to nalazimo”

Blic 09.08.2021
Saznanje da je određena mera pritvora izaziva samo zaprepašćenje, čuđenje i nevericu gde se mi to nalazimo, u kakvom stanju, sistemu, poretku pravnom ili nepravnom. Izjavio je ovo predsednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić za… »
Počeo progon Srba Pale maske u Bosni, Incko ostavio pakao

Počeo progon Srba Pale maske u Bosni, Incko ostavio pakao

Alo 09.08.2021
Predsednik Saveza logoraša Republike Srpske Anđelko Nosović izjavio je danas da određivanje pritvora predsedniku Boračke organizacije Srpske Milomiru Savčiću pokazuje da se zakon kojeg je nametnuo bivši visoki predstavnik sada primjenjuje i da je… »
Predsedniku Boračke organizacije RS Milomiru Savčiću određen pritvor

Predsedniku Boračke organizacije RS Milomiru Savčiću određen pritvor

Blic 09.08.2021
Sud BiH odredio je pritvor predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću. Ovo je potvrdio za RTRS Savčićev advokat Miodrag Stojanović, prenosi Srpskainfo. Stojanović je naglasio da je o odluci telefonski obavešten i da će… »
Bruka! Odredili pritvor srpskom generalu Sud BiH gurnuo prst u oko Srbiji i RS!

Bruka! Odredili pritvor srpskom generalu Sud BiH gurnuo prst u oko Srbiji i RS!

Alo 09.08.2021
Sud BiH odredio je pritvor predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske, generalu Milomiru Savčiću, potvrdio je za RTRS Savčićev advokat Miodrag Stojanović. Stojanović je naglasio da je o odluci telefonski obavešten i da će uložiti žalbu… »
Novi pritisak na Republiku Srpsku Sarajevo je za danas zakazalo pakleno ročište (video)

Novi pritisak na Republiku Srpsku Sarajevo je za danas zakazalo pakleno ročište (video)

Alo 09.08.2021
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ročište koje je u predmetu protiv generala Savčića zakazano za danas u Sudu BiH, još jedan u nizu pritisaka na Republiku Srpsku, kojih će, smatra, biti sve više. Komentarišući… »

Vesti dana »