Повезане вести
Таксисту на Клиси ударили флашом у главу јер није хтео да их вози пијане
Радио 021 09.08.2021
Новосадска полиција пронашла је тројицу младића који су у недељу око два сата после поноћи на Клиси напали таксисту који је одбио да их вози јер су били пијани. Како 021.рс незванично сазнаје, полиција је привела… »
Ухапшен нападач на новосадског таксисту: Ударио га у потиљак пуном флашом вињака
Мој Нови Сад 09.08.2021
Један од нападача који су пре две ноћи напали таксисту на Клиси ухапшен је након интензивне потраге, сазнаје портал "НС уживо". Ради се о младићу старом 21 годину. Полиција је, наводи исти извор, идентификовала и остале учеснике… »
Петорица пијаних хулигана напали таксисту у Новом Саду: "Двојица лупали флаше о моју главу, трећи је насрнуо палицом"
Мондо 09.08.2021
Брутално претучени таксиста је шокиран што су га младићи напали само зато јер није могао да их све прими у возило. Брутално претучени таксиста је шокиран што су га младићи напали само зато јер није могао да их све прими у возило… »
Брутално претукли таксисту у новом саду: Пијани младићи разбили му флашу вињака о главу - Ухапшен један од нападача
Вечерње новости 09.08.2021
Фото: Н. Скендерија Ради се о младићу старом 21 годину. Полиција је идентификовала и остале учеснике у овом нападу и они ће такође ускоро бити процесуирани. Против двадесетједногодињака биће поднета кривична пријава у редовном… »
Пијани младићи у Новом Саду напали таксисту: Лупали су ми флаше о главу и тукли ме палицом као звери
Телеграф 09.08.2021
Милан Смиљанић почео је да таксира пре пет година, када му се син удавио у језеру, а он сплетом трагичних околности морао да промени посао. Један ме је пуном флашом вињака ударио у главу, а други је онда замахнуо флашом пива… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана