Повезане вести
Лукашенко: "Белорусија да се интегрише у Русију? Путину не треба још једна главобоља"
Блиц 09.08.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко оценио је данас да би придруживање Белорусије Русији донело Москви још једну главобољу. - Кад се износе сви ти наговештаји о интеграцији, увек мислим Путиновом главом: да ли треба… »
Лукашенко најавио да се повлачи са места председника
РТВ 09.08.2021
МИНСК - Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас на састанку са новинарима и активистима да би ускоро нека друга особа могла да га замени на месту председника. "Ја сам пустио корење у овој земљи и ова земља… »
Лукашенко одлази са места председника: "Размишљао сам како ће бити када на моје место дође други човек"
Вечерње новости 09.08.2021
Фото: АП - Немојте нагађати када ће отићи Лукашенко. Врло брзо - рекао је Лукашенко на конференцији "Велики разговор са председником". Белоруски лидер је навео да је више пута размишљао како ће се ситуација у земљи развијати… »
Лукашенко: Врло брзо ћу отићи!
Вести онлине 09.08.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко саопштио је да ц́е “врло брзо” напустити своју функцију. “Немојте нагађати када ц́е отиц́и Лукашенко. Врло брзо”, рекао је Лукашенко на конференцији “Велики разговор са председником”… »
Путину не треба још једна главобоља: Лукашенко о уласку Белорусије у састав Русије
Правда 09.08.2021
За развој економских интеграција није потребно да Белорусија постане део Русије, изјавио је белоруски лидер Александар Лукашенко. Он је подсетио да Минск никад није био против најтешњег савеза са Русијом, али Москва републику… »
Лукашенко поручио: Врло брзо ћу отићи са места председника Белорусије
Нова 09.08.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко саопштио је да ће "врло брзо" напустити своју функцију. „Немојте нагађати када ће отићи Лукашенко. Врло брзо“, рекао је Лукашенко на конференцији „Велики разговор са председником“… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 34 минутајош 9 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 59 минутајош 10 повезаних
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 2 сатајош 9 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 24 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 39 минутајош 1 повезана