Povezane vesti

Maja Berović oplela po Džali i Bubi! „Bili su NORMALNI, ali to se PROMENILO!”

Maja Berović oplela po Džali i Bubi! „Bili su NORMALNI, ali to se PROMENILO!”

Svet & Skandal 09.08.2021
Maja Berović oplela je po nekadašnjim saradnicima Džali Bratu i Bubi Koreliju i oštro ih je osudila zbog nemilog događaja koji se desio na njihovom koncertu. Naime, Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s… »
Maja Berović vrutalno o skandalu sa bubom i jalom: "Bili su normalni momci kad sam ja sarađivala sa njima"

Maja Berović vrutalno o skandalu sa bubom i jalom: "Bili su normalni momci kad sam ja sarađivala sa njima"

Večernje novosti 09.08.2021
Foto Instagram/mayaberovicofficial NJen komentar su svi čekali, budući da je ona bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga. - Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni… »
Maja je nekad sarađivala sa bubom i jalom, a SAD samo oštro: Bili su normalni momci bez skandala, ali se to promenilo!

Maja je nekad sarađivala sa bubom i jalom, a SAD samo oštro: Bili su normalni momci bez skandala, ali se to promenilo!

Kurir 09.08.2021
Javnost je uznemirio snimak na kom se vidi kako telohranitelj Džale Brata i Bube Korelija baca maloletnog dečaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava i sada se oglasila Maja Berović. Pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz… »

Vesti dana »