Повезане вести
Маја Беровић оплела по Џали и Буби! „Били су НОРМАЛНИ, али то се ПРОМЕНИЛО!”
Свет & Скандал 09.08.2021
Маја Беровић оплела је по некадашњим сарадницима Џали Брату и Буби Корелију и оштро их је осудила због немилог догађаја који се десио на њиховом концерту. Наиме, Буба Корели и Џала Брат нашли су се у жижи јавности због… »
Маја Беровић врутално о скандалу са бубом и јалом: "Били су нормални момци кад сам ја сарађивала са њима"
Вечерње новости 09.08.2021
Фото Инстаграм/маиаберовицоффициал Њен коментар су сви чекали, будући да је она била најближа сарадница реперског двојца, са којима је прошле године и прекинула сарадњу из непознатих разлога. - Ја кад сам изводила њихове песме… »
Маја је некад сарађивала са бубом и јалом, а САД само оштро: Били су нормални момци без скандала, али се то променило!
Курир 09.08.2021
Јавност је узнемирио снимак на ком се види како телохранитељ Џале Брата и Бубе Корелија баца малолетног дечака са бине, а потом наставља физички да га угњетава и сада се огласила Маја Беровић. Покренута је и петиција да се… »
Вести дана »

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане

У Европском парламенту о Србији: Расправа о паду надстрешнице и студентским протестима, Кос позвала на мир са обе стране
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Пљачкаше лувра ова грешка може да кошта 88 милиона: Извели историјску пљачку усред бела дана, у свему им помагала особа из музеја?!
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Борко Стефановић за „Данас“ из Стразбура након застрашујућег извештаја о Србији у Европском парламенту
Данас пре 2 сатајош 2 повезане