Povezane vesti
Otrovala sam se! Agonija je trajala 14 sati! Kraljica bakšiša završila u bolnici - Bila sam slaba, a onda i kolabirala
Mondo 09.08.2021
Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo. Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo. Pevačica koja je zbog šaka punih para proglašena za kraljicu bakšiša Tea Tairović šokirala je fanove novim storijem na Instagramu. Ona je otkrila da se otrovala… »
Tea Tairović završila u bolnici! Pevačica se otrovala, agonija trajala 14 sati: Bila sam slaba, a onda i kolabirala! (video)
Kurir 09.08.2021
Pevačica Tea Tairović je objavila video snimak na svom Instagram profilu i otkrila da je završila u bolnici zbog trovanja, a agonija je trajala 14 sati. "Ne volim ovo da radim, ali moram pošto vidim da su se mnogi zabrinuli za moje jučerašnje stanje… »
Vesti dana »
Šta su zapravo prelevmani za mleko? Država ponovo uvodi zaštitne takse: Evo kako će ova mera zaštititi domaće farmere
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
Oglasio se NIS: Kompanija zadovoljna produženjem licence zaključno sa 20. martom
Dnevnik pre 4 minutajoš 55 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih
Rat Trampa i Vrhovnog suda SAD! Vens: Odluka o ukidanju carina je "bezakonje"
Kurir pre 14 minutajoš 71 povezana
Prekinuto polufinale Kupa Koraća Partizan gubi 14 razlike od Mege evo zašto su sudije napustile teren
Dnevnik pre 9 minutajoš 76 povezanih