Povezane vesti
Otrovala sam se! Agonija je trajala 14 sati! Kraljica bakšiša završila u bolnici - Bila sam slaba, a onda i kolabirala
Mondo 09.08.2021
Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo. Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo. Pevačica koja je zbog šaka punih para proglašena za kraljicu bakšiša Tea Tairović šokirala je fanove novim storijem na Instagramu. Ona je otkrila da se… »
Tea Tairović završila u bolnici! Pevačica se otrovala, agonija trajala 14 sati: Bila sam slaba, a onda i kolabirala! (video)
Kurir 09.08.2021
Pevačica Tea Tairović je objavila video snimak na svom Instagram profilu i otkrila da je završila u bolnici zbog trovanja, a agonija je trajala 14 sati. "Ne volim ovo da radim, ali moram pošto vidim da su se mnogi zabrinuli za moje jučerašnje… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora optuženima za napad na studente
Insajder pre 21 minutajoš 32 povezane

UŽIVO Protest "I nama je dosta krvi" zbog puštanja okrivljenih za prebijanje studentkinje
Radio 021 pre 11 minutajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 3 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Rektor Đokić na protestu: Još jedan pokušaj zastrašivanja, ali ostaćemo jedinstveni
Novi magazin pre 31 minutajoš 62 povezane