Povezane vesti
"Pta ste dobili za to? Samo čin?" Kako se Lazanski našao u nenadanoj situaciji zbog jedne izgovorene rečenice
Pravda 09.08.2021
Miroslav Lazanski je svojevremeno ispričao kako se našao u nenadanoj situaciji zbog jedne jedine izgovorene rečenice. Miroslav Lazanski uspeo je ono što niko pre ni posle njega nije - da u istom trenutku razgovara sa tri maršala SSSR-a. Takođe, bio… »
Da je mogao da me ubije, ubio bi me! Lazanski otkrio u kakvoj se situaciji našao - "samo me je mrko pogledao..."
Mondo 09.08.2021
Miroslav Lazanski je svojevremeno ispričao kako se našao u nenadanoj situaciji zbog jedne jedine izgovorene rečenice. Miroslav Lazanski je svojevremeno ispričao kako se našao u nenadanoj situaciji zbog jedne jedine izgovorene rečenice. Miroslav… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici se pridružili studentima u Novom Sadu, vožnja 'Za Sonju' u Beogradu
BBC News pre 58 minutajoš 45 povezanih
Građevinski fakultet tvrdi: Ova dokumentacija za zgradu Železničke stanice Novi Sad nije dostupna javnosti ili je nekompletna
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Aleksandar Vučić Sa tugom primio vest o smrti dražena Dalipagića: „Bio je i ostao simbol pobedničkog duha!“
Hot sport pre 46 minutajoš 64 povezane