Повезане вести
Страх у кући Перића у Зебинцу код Новог Брда - 90. напад на Србе ове године и ћутање света
РТС 10.08.2021
У селу Зебинце код Новог Брда надомак куће синоћ је претучен 23-огодишњи Никола Перић. Његово стање је стабилно, али га не отпуштају из болнице у Гњилану. Од почетка године то је 90. напад на Србе. Привремене институције у… »
Хитно пронаћи и осудити нападаче на Николу Перића: Стефановић: Показали су да су за њих мета Срби зато што су Срби
Блиц 10.08.2021
Заменик председника С СП Борко Стефановић саопштио је данас да је синоћњи напад на Николу Перића на КиМ још један доказ недостатка владавине права, људских и грађанских слобода и мржње према Србима од стране екстремиста из… »
Отац претученог младића: Није добро Никола, остаје у болници
Нова 10.08.2021
Претучени Никола Перић биће до даљег задржан у болници у Гњилану, због тежине повреда које су му у понедељак увече нанели непознати нападачи на путу у селу Зебинце код Новог Брда, рекао је његов отац Слободан Перић за Косово… »
Стефановић (ССП): Напад на младића на Косову доказ невероватне мржње према Србима
Данас 10.08.2021
Потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић оценио је данас да је напад на младића из косовског села Зебница, „још један доказ недостатка било какве владавине права, људских и грађанских слобода и невероватне… »
Стефановић: Напад на Николу Перића – 90. напад на Србе ове године на Косову
Нова 10.08.2021
Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде, навео је да је напад на Николу Перића 90. напад на Србе на КиМ само ове године. „Синоћ је у Новом Брду, на Косову и Метохији, нападнут и брутално претучен Никола… »
Двојица га напала из чиста мира док је враћао краве с испаше: Не знам ни ко су, ни зашто су ме напали
Мондо 10.08.2021
Двадесеттрогодишњи НИкола Перић којег су јуче, док је враћао краве са испаше, напале две особе у Зебинцу код Новог Брда рекао је да се осећа добро, али и да не зна разлог напада. Двадесеттрогодишњи НИкола Перић којег су јуче… »
Претучени младић с космета за Курир: Добро сам, не знам ни ко ме је напао, ни зашто! Напали су ме из чиста мира
Курир 10.08.2021
Никола Перић, двадесеттрогодишњи младићм којег су јуче у селу Зебинце код Новог Брда на Космету, када је враћао краве са испаше, напале две особе и нанеле му повреде, за Курир поручује да је добро. - Добро сам, још увек сам у… »
Огласио се претучени Никола са Космета из болничке постеље: "Напали су ме из чиста мира"
Телеграф 10.08.2021
Како каже, не зна ниједан разлог због кога су га непознати мушкарци претукли. Никола Перић, двадесеттрогодишњи младић којег су јуче у селу Зебинце код Новог Брда на Космету, када је враћао краве са испаше, напале две особе и… »
Отац претученог Николе на КиМ: Револтиран сам, дете су ми тукли испред куће, сви смо узнемирени!
Вечерње новости 10.08.2021
Фото: Новости Њега су напала три Албанца, без икаквог повода и том приликом му нанела телесне повреде због чега је приватним возилом одвезен у Клинички центар у Грачаници. До напада је дошло када су тројица Албанаца, која су… »
Антисрпско расположење на КиМ не јењава: Недопустиво је да Никола буде мета силеџија и хулигана само зато што је Србин
Блиц 10.08.2021
Канцеларија за КиМ Владе Србије саопштила је вечерас поводом напада на српског младића код Гњилана да је у питању наставак таласа инцидената у којима су жртве били Срби на Косову и Метохији, којих од почетка године има скоро… »
Вечерас нападнут српски младић код Новог Брда
Данас 09.08.2021
Никола Перић (23) из села Зебинце, у општини Ново Брдо, брутално је данас нападнут око 19 сати. Никола се враћао са испаше стоке, када му је пут препречио аутомобил из ког су изашла тројица Албанаца и мучки га напала, саопштено… »
Нови напад на КиМ: Тројица Албанаца претукла српског младића који је чувао стоку
Вечерње новости 09.08.2021
Фото: Тањуг Њега су напала три Албанца, без икаквог повода и том приликом му нанела телесне повреде због чега је приватним возилом одвезен у Клинички центар у Грачаници. До напада је дошло када су тројица Албанаца, која су била… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 47 минутајош 20 повезаних