Povezane vesti

Jovana se rasplakala na balkonu! Prekovićeva uz suze i ovacije pozdravila Srbiju

Jovana se rasplakala na balkonu! Prekovićeva uz suze i ovacije pozdravila Srbiju

Kurir 10.08.2021
Srpska karatistkinja Jovana Preković rasplakala se prilikom izlaska na balkon Skupštine grada Beograda sa zlatnom medaljom sa Olimpijskih igara u Tokiju! Dobro veče, Srbijo, Beograde! Želim da pozdravim moje Aranđelovčane, koji me čekaju sada i da… »
Preković: U Tokiju sam dobila pozitivnu energiju koja mi je dala snagu

Preković: U Tokiju sam dobila pozitivnu energiju koja mi je dala snagu

Radio 021 10.08.2021
Reprezentativka Srbije u karateu Jovana Preković rekla je danas da je dolaskom u Tokio dobila pozitivnu energiju, koja joj je dala snagu da dođe do zlatne medalje na Olimpijskim igrama. "Pre nego što sam krenula u Japan, rekla sam da idem samo na… »
„A sad adio“: Vaterpolisti pesmom rasplakali Dejana Savića VIDEO

„A sad adio“: Vaterpolisti pesmom rasplakali Dejana Savića VIDEO

Nova 10.08.2021
Vaterpolisti Srbije i Jovana Preković održali su zajedničku konferenciju za medije posle olimpijskog zlata i dočeka. Jovana Preković je ranije osvojila zlato, ali je nosila zastavu Srbije na zatvaranju i dobila je priliku da sa vaterpolistima doživi… »
„A sad adio“ – suze Dejana Savića i zlatnih vaterpolista

„A sad adio“ – suze Dejana Savića i zlatnih vaterpolista

Nova 10.08.2021
Vaterpolisti Srbije i Jovana Preković održali su zajedničku konferenciju za medije posle olimpijskog zlata i dočeka. U jednom trenutku, Stefan Mitrović je poveo pesmu "A sad adio" koja nikog na aerodromu nije ostavila ravnodušnim. Sedam zlatnih… »
Pesma za kraj bajke! Stefan Mitrović zapevao "a sad adio", ostali ga pratili, Savić ostao bez reči (video)

Pesma za kraj bajke! Stefan Mitrović zapevao "a sad adio", ostali ga pratili, Savić ostao bez reči (video)

Alo 10.08.2021
Stigli su u Beograd i odmah napravili spektakl i to za kraj jedne ere. Doneli su nam dve zlatne medalje, a sada su izneli svoje utiske posle velikog uspeha. - I pre nego što sam krenula, rekla sam idem samo na takmičenje. Utisci su mi se promenili kad… »
Jovana Preković: Atmosfera u Tokiju mi je dala energiju

Jovana Preković: Atmosfera u Tokiju mi je dala energiju

Večernje novosti 10.08.2021
Foto: Tanjug Preković je po povratku u Srbiju, na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, podelile prve utiske sa novinarima, a prvo se zahvalila svima na podršci. Pre nego što je otišla na Oi, kako je ispričala Preković, krenula je sa idejom da odlazi… »

Vesti dana »