Povezane vesti
Jovana se rasplakala na balkonu! Prekovićeva uz suze i ovacije pozdravila Srbiju
Kurir 10.08.2021
Srpska karatistkinja Jovana Preković rasplakala se prilikom izlaska na balkon Skupštine grada Beograda sa zlatnom medaljom sa Olimpijskih igara u Tokiju! Dobro veče, Srbijo, Beograde! Želim da pozdravim moje Aranđelovčane, koji me čekaju sada i da… »
Preković: U Tokiju sam dobila pozitivnu energiju koja mi je dala snagu
Radio 021 10.08.2021
Reprezentativka Srbije u karateu Jovana Preković rekla je danas da je dolaskom u Tokio dobila pozitivnu energiju, koja joj je dala snagu da dođe do zlatne medalje na Olimpijskim igrama. "Pre nego što sam krenula u Japan, rekla sam da idem samo na… »
„A sad adio“: Vaterpolisti pesmom rasplakali Dejana Savića VIDEO
Nova 10.08.2021
Vaterpolisti Srbije i Jovana Preković održali su zajedničku konferenciju za medije posle olimpijskog zlata i dočeka. Jovana Preković je ranije osvojila zlato, ali je nosila zastavu Srbije na zatvaranju i dobila je priliku da sa vaterpolistima doživi… »
„A sad adio“ – suze Dejana Savića i zlatnih vaterpolista
Nova 10.08.2021
Vaterpolisti Srbije i Jovana Preković održali su zajedničku konferenciju za medije posle olimpijskog zlata i dočeka. U jednom trenutku, Stefan Mitrović je poveo pesmu "A sad adio" koja nikog na aerodromu nije ostavila ravnodušnim. Sedam zlatnih… »
Pesma za kraj bajke! Stefan Mitrović zapevao "a sad adio", ostali ga pratili, Savić ostao bez reči (video)
Alo 10.08.2021
Stigli su u Beograd i odmah napravili spektakl i to za kraj jedne ere. Doneli su nam dve zlatne medalje, a sada su izneli svoje utiske posle velikog uspeha. - I pre nego što sam krenula, rekla sam idem samo na takmičenje. Utisci su mi se promenili kad… »
Jovana Preković: Atmosfera u Tokiju mi je dala energiju
Večernje novosti 10.08.2021
Foto: Tanjug Preković je po povratku u Srbiju, na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, podelile prve utiske sa novinarima, a prvo se zahvalila svima na podršci. Pre nego što je otišla na Oi, kako je ispričala Preković, krenula je sa idejom da odlazi… »
Vesti dana »
Procurio uznemirujući snimak: Dom u Vojki zapalio štićenik! Upalio čaršaf u jednoj od soba, pa iskočio kroz prozor!
Blic pre 3 satajoš 45 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
Velika gužva na Preševu, auta čekaju sat vremena da uđu u Srbiju: Amss objavio stanje na granicama, evo kakva je situacija na drugim prelazima
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Savo Milošević: ''Nemam šta da zamerim igračima! Zubairu? I najbolji greše...''
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih