Повезане вести
Прековић: У Токију ме „ударила“ позитивна енергија
Данас 10.08.2021
Јована Прековић, каратисткиња из Аранђеловца, која је носила српску заставу на свечаној церемонији затварања Игара, дочекана је јуче у Београду овацијама и аплаузима, а 25-годишњу шампионку поздравили су и ватерполисти и… »
Прековић: Атмосфера у Токију ми је дала енергију
Вести онлине 10.08.2021
Организација у Токију и атмосфера на Олимпијским играма променили су ми идеју са којом сам пошла и дали позитивну енергију која ми је помогла да се попнем на кров Олимпијских игара, изјавила је данас Јована Прековић, која је… »
Златна Јована Прековић песмом дочекана на аеродрому
Нова 10.08.2021
Због девојке из Аранђеловца, Јоване Прековић, два пуна аутобуса из града под Букуљом дошла су на аеродром „Никола Тесла“. „Узела си злато, Јована“, орило се аеродромом захваљујући Аранђеловчанима, који су посебно поносни на… »
Јованино злато засијало у Београду, олимпијска шампионка открила шта јој је био мотив за успех: Када сам видела све оно... а…
Спортал блиц 10.08.2021
Олимпијска шампионка , са најсјајнијим одличјем око врата. Картисткиња је истакла да јој је сам амбијент у Јапану био мотив да се бори и покаже у што бољем светлу. - Пре него што сам кренула у Јапан, рекла сам да сам отишла… »
Јована са златом у Београду: Помогла ми је позитивна енергија
Н1 Инфо 10.08.2021
"Златна" каратисткиња Јована Прековић вратила се у Србију након победе на Олимпијским играма у Токију, а на аеродрому Никола Тесла у Београду организован је дочек. Јована је светска, европска а сада и олимпијска шампионка. “Пре… »
Сузе на дочеку, Јована Прековић у шоку: Шта ме је снашло? ВИДЕО
Нова 10.08.2021
Ватерполисти Србије и Јована Прековић последњи су освајачи медаља који су допутовали у Србију. Очекује се обраћање јавности на аеродрому „Никола Тесла“, а два аутобуса дошла су из Аранђеловца да дочекају суграђанку, златну… »
Прековић: У Токију сам добила позитивну енергију, која ми је дала снагу
Спортски журнал 10.08.2021
Српска репрезентативка у каратеу Јована Прековић рекла је да је доласком у Токио добила позитивну енергију, која јој је дала снагу да дође до златне медаље на Олимпијским играма. "Пре него што сам кренула у Јапан, рекла сам да… »
Шампионска фешта: Песма ватерполиста одзвањала је до центра града, а када се појавила Јована настала је лудница! /видео/
Спортал блиц 10.08.2021
Освајачи златних медаља на Олимпијским играма слетели су јутрос у Београд. Прво су се појавили ватерполисти, које су дочекали повици "шампиони, шампиони", а након групног фотографијсања, избраници Дејана Савића су се загрилили… »
Прековић: Позитивна енергија ми је дала снаге да издржим
Данас 10.08.2021
Када сам кренула на Олимпијске игре, рекла сам да одлазим само на такмичење, али сам тамо добила другачију, позитивну енергију, која ми је дала снагу да издржим цео 6. август и “попнем се на кров”, изјавила је каратискиња и… »
„Узела си злато, Јована“: Аранђеловчани „запалили“ аеродром ВИДЕО
Нова 10.08.2021
Јована Прековић звезда је дочека спортиста после Олимпијских игара. Због девојке из Аранђеловца, два пута аутобуса из града под Букуљом дошла су на аеродром „Никола Тесла“. „Узела си злато, Јована“, орило се аеродромом… »
Ватерполисти и каратисткиња Јована Прековић стигли у Београд
Данас 10.08.2021
На београдски аеродром Никола Тесла допутовали су ватерполисти и каратискиња Јована Прековић, које су многобројни навијачи дочекали повицима „Шампиони“ и „Узела си злато, Јована!“. Ватерполисти су се сликали са члановима… »
Суза сузу стиже, феноменалан дочек на аеродрому за Јовану и ватерполисте!
Спортске.нет 10.08.2021
Делегација Србије из Токија се вратила и то са два злата за крај. Каратисткиња Јована Прековић је успела да у категорији до 61 кг освоји златну медаљу и да тако Србији и Аранђеловцу донесе највећу радост на Олимпијским играма… »
Јована Прековић у Београду са историјским златом: Добила сам позитивну енергију, хвала вам свима! (фото) (видео)
Хот спорт 10.08.2021
Нажалост га неће бранити у Паризу. Српска каратисткиња Јована Прековић, на Олимпијским играма у Токију је освојила златну медаљу. Она је јутрос заједно са ватерполистима стигла у Београд, поручивши да је у Токију добила неку… »
Златан дочек за Јовану Прековић: Ватерполисти се поклонили шампионки уз песму и аплаузе
Моззарт спорт 10.08.2021
Каратисткиња из Аранђеловца дочекана како и доликује освајачици олимпијског злата. Нација се поклонила непоновљивим ватерполистима на аеродрому "Никола Тесла" где су сузе, смех, радост и туга обузели апсолутне олимпијске… »
"Узела си злато, Јована!" аплаузи за прековићеву: Вратила се у Србију с медаљом, па скакала уз "своју" песму! (видео)
Мондо 10.08.2021
Олимпијска шампионка у каратеу стигла у Београд. Олимпијска шампионка у каратеу стигла у Београд. "Златни" ватерполисти Србије стигли су у Београд после освајања Олимпијских игара, а стигла је за њима и Јована Прековић! Српска… »
Вести дана »

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 1 сатјош 27 повезаних

Пољопривредници тракторима блокирали саобраћај у Новом Саду: Траже хитну подршку државе због суше и лошег рода
Еуроневс пре 6 минутајош 27 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних