Povezane vesti
Objasnio! Dušan Mandić o hit izjavama iz Tokija: Oduševio Srbiju svojim rečima, pa otkrio zašto je tako reagovao!
Mondo 10.08.2021
Srpski vaterpolista je posle najvažnijih pobeda na Olimpijskim igrama uspevao da svojim izjavama "ukrade šou". Srpski vaterpolista je posle najvažnijih pobeda na Olimpijskim igrama uspevao da svojim izjavama "ukrade šou". Vaterpolisti Srbije stigli su… »
Delfine slomile emocije! Dejan Savić zaplakao, a onda su svi zapevali pesmu koja gađa pravo u srce! (video)
Kurir 10.08.2021
Zlatni vaterpolisti i kataristkinja Jovana Preković stigli su u Beograd, a na konferenciji za medije nije bilo mnogo reči, ali jeste pregršt emocija. Na pitanje kako se osećaju svima su oči zasuzile, reči su izostale, ali nije pesma. Stefan… »
Dejan Savić se slomio - dajte mi da se smirim, j**i ga! Vaterpolisti pevali, on pokrio lice i plakao - nezaboravan kraj!
Mondo 10.08.2021
Vrlo emotivno je bilo na dočeku vaterpolista Srbije po povratku sa Olimpijskih igara. Vrlo emotivno je bilo na dočeku vaterpolista Srbije po povratku sa Olimpijskih igara. Vaterpolisti Srbije stigli su u Beograd nakon osvajanja zlatne medalje na… »
Emocije slomile Savića, plakao kao malo dete: Delfini su se ovom pesmom oprostili od reprezentacije, selektoru teško palo…
Večernje novosti 10.08.2021
Foto: P. Milošević Sve, a posebno selektora Dejana Savića, rasplakao je Stefan Mitrović. - Ne zanima me vaše pitanje. Sve što ću da kažem, da znate i vi novinari i da stavim tačku - rekao je Mitrović i zapevao: Foto: AP - Jednom odleteće… »
Vaterpolisti se vratili u Srbiju, uz suze i pesmu „A sad adio“
N1 Info 10.08.2021
Vaterpolo reprezentacija Srbije vratila se iz Tokija nakon odbranjene zlatene medalje na Olimpijskim igrama, a konferencija za medije postala je emotivna kada je Stefan Mitrović podstakao ceo tim da peva "A sad adio", što je izmamilo suze… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 7 minutajoš 46 povezanih