Повезане вести

Објаснио! Душан Мандић о хит изјавама из Токија: Одушевио Србију својим речима, па открио зашто је тако реаговао!

Објаснио! Душан Мандић о хит изјавама из Токија: Одушевио Србију својим речима, па открио зашто је тако реаговао!

Мондо 10.08.2021
Српски ватерполиста је после најважнијих победа на Олимпијским играма успевао да својим изјавама "украде шоу". Српски ватерполиста је после најважнијих победа на Олимпијским играма успевао да својим изјавама "украде шоу"… »
Дејан Савић се сломио - дајте ми да се смирим, ј**и га! Ватерполисти певали, он покрио лице и плакао - незабораван крај!

Дејан Савић се сломио - дајте ми да се смирим, ј**и га! Ватерполисти певали, он покрио лице и плакао - незабораван крај!

Мондо 10.08.2021
Врло емотивно је било на дочеку ватерполиста Србије по повратку са Олимпијских игара. Врло емотивно је било на дочеку ватерполиста Србије по повратку са Олимпијских игара. Ватерполисти Србије стигли су у Београд након освајања… »
Делфине сломиле емоције! Дејан Савић заплакао, а онда су сви запевали песму која гађа право у срце! (видео)

Делфине сломиле емоције! Дејан Савић заплакао, а онда су сви запевали песму која гађа право у срце! (видео)

Курир 10.08.2021
Златни ватерполисти и катаристкиња Јована Прековић стигли су у Београд, а на конференцији за медије није било много речи, али јесте прегршт емоција. На питање како се осећају свима су очи засузиле, речи су изостале, али није… »
Емоције сломиле Савића, плакао као мало дете: Делфини су се овом песмом опростили од репрезентације, селектору тешко пало…

Емоције сломиле Савића, плакао као мало дете: Делфини су се овом песмом опростили од репрезентације, селектору тешко пало…

Вечерње новости 10.08.2021
Фото: П. Милошевић Све, а посебно селектора Дејана Савића, расплакао је Стефан Митровић. - Не занима ме ваше питање. Све што ћу да кажем, да знате и ви новинари и да ставим тачку - рекао је Митровић и запевао: Фото: АП - Једном… »
Ватерполисти се вратили у Србију, уз сузе и песму „А сад адио“

Ватерполисти се вратили у Србију, уз сузе и песму „А сад адио“

Н1 Инфо 10.08.2021
Ватерполо репрезентација Србије вратила се из Токија након одбрањене златене медаље на Олимпијским играма, а конференција за медије постала је емотивна када је Стефан Митровић подстакао цео тим да пева "А сад адио", што је… »

Вести дана »