Повезане вести

Кога они зезају?! После жестоке свађе већ пало помирење! Ша новом објавом на мрежама збунио фанове! (фото)

Кога они зезају?! После жестоке свађе већ пало помирење! Ша новом објавом на мрежама збунио фанове! (фото)

Мондо 10.08.2021
Ни 48 сати није прошло од раскида, а Ша и Тара су већ поново заједно. Ни 48 сати није прошло од раскида, а Ша и Тара су већ поново заједно. Ненад Алексић Ша и Тара Симов жестоко су се посвађали и наводно чак и раскинули, а после… »
Тара и Ша се помирли након никад горе свађе?! Након ужасних сцена које су приредили комшијама, репер се огласио и поручио…

Тара и Ша се помирли након никад горе свађе?! Након ужасних сцена које су приредили комшијама, репер се огласио и поручио…

Курир 10.08.2021
Бивши ријалити учесници Тара Симов и Ненад Алексић Ша не престају да интригирају јавности својим бурним односом, а након раскида који се десио јуче након драме коју су приредили комшијама у згради, изгледа да је дошло до… »
Комшиница ОТКРИВА! Због овога су раскинули Тара и ША!

Комшиница ОТКРИВА! Због овога су раскинули Тара и ША!

Свет & Скандал 10.08.2021
Прва комшиница познатог ријалити пара Таре Симов и Ненад Алексића Ша позвала нас је и детаљно испричала како је изгледао њихов раскид. Комшиница открива да су Тара и Ша раскинули јер репер има другу девојку. Раскид је био… »
Сви ме јашу, увек ја најгори! Ша се огласио први пут после раскида с Таром! Поменуо бившу жену и шокирао изјавом о браку

Сви ме јашу, увек ја најгори! Ша се огласио први пут после раскида с Таром! Поменуо бившу жену и шокирао изјавом о браку

Мондо 10.08.2021
Ненад Алексић Ша прокоментарисао је тренутну ситуацију с Таром Симов. Ненад Алексић Ша прокоментарисао је тренутну ситуацију с Таром Симов. Бивши учесници Задруге Тара Симов и Ненад Алексић Ша раскинули су везу на изненађење… »
Ша се огласио први пут након раскида са Таром: "Увек ја испаднем најгори": Па оплео по браку са Иваном

Ша се огласио први пут након раскида са Таром: "Увек ја испаднем најгори": Па оплео по браку са Иваном

Блиц 10.08.2021
Вест да су Тара Симов и Ненад Алексић Ша поново раскинули одјекнула је у јавности, а сада се репер први пут огласио тим поводом. - Нећу да коментаришем свађу са Таром, увек ја испаднем најгори. Сви ме јашу, сви су ме осудили што… »
Увек испаднем најгори! Ша се огласио први пут после раскида са Таром, па оцрнио брак са Иваном!

Увек испаднем најгори! Ша се огласио први пут после раскида са Таром, па оцрнио брак са Иваном!

Курир 10.08.2021
Вест да су Тара Симов и Ненад Алексић Ша поново раскинули одјекнула је као бомба у домаћим медијима, пуно се спекулисало шта је разлог разлаза, а сада је Ненад одлучио да се огласи први пут након растанка. - Нећу да коментаришем… »
Псовке, вриска, ударање: Тара уплакана и рашчупана напустила стан након раскида са Ша! "Он је дан пре доводио неку црнку"

Псовке, вриска, ударање: Тара уплакана и рашчупана напустила стан након раскида са Ша! "Он је дан пре доводио неку црнку"

Блиц 10.08.2021
Ријалити пар је поново имао жесток сукоб, а њихова комшиница прича да јој се пред очима одиграла хорор сцена. Репер је викао из свег гласа из стана се чула ломњава, а његова девојка је рашчупана и уплакана са кесама и… »
"Само лупај, ти мала спонзорушо!": Тара и Ша урлали и ломили по стану - комшије откриле да се виђао с другом девојком?!

"Само лупај, ти мала спонзорушо!": Тара и Ша урлали и ломили по стану - комшије откриле да се виђао с другом девојком?!

Мондо 10.08.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша раскинули - дисквалификована ријалити учесница отпратила дечка, комшије откривају шта је претходило прекиду везе. Тара Симов и Ненад Алексић Ша раскинули - дисквалификована ријалити учесница… »
Урлање и лом по стану! Раскид таре и Ша био је паклен: Прва комшиница изнела све детаље сукоба, умешана је још једна девојка!…

Урлање и лом по стану! Раскид таре и Ша био је паклен: Прва комшиница изнела све детаље сукоба, умешана је још једна девојка!…

Курир 10.08.2021
Након што је као бомба одјекнула вест да је један од најсканалознијих ријалити парова свих времена ставио тачку на своју романсу, Тара Симов је то и потврдила. Ненад Алексић Ша се није оглашавао, међутим, сада се јавила њихова… »

Вести дана »