Повезане вести
Партизан ствара нове шампионе!
Спортске.нет 10.08.2021
Ватерполо еуфорија поново је захватила Србију после величенственог успеха наше репрезентације на Олимпијским играма у Токију и новог освојеног злата, које је, нажалост, последње за предводнике ове генерације - Филипа Филиповића… »
Неочекивана изјава Грка: Видео сам страх у очима српских ватерполиста
Нова 10.08.2021
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос видно је разочаран и погођен поразом од Србије у финалу Олимпијских игара у Токију. Србија се јутрос поклонила ватерполистима дочеком на аеродрому, а ни сузе нису изостале. Певало се и… »
Ватерполисти: „А, сад’ адио“, па одлазак у легенду
Данас 10.08.2021
Ко не разуме због чега је баш одлазећа генерација српских ватерполо репрезентативаца једна од најуспешнијих спортских екипа на свету у овом веку, а није био у прилици да гледа ТВ пренос данашњег повратка у Београд Филипа… »
Савића савладале емоције: Даћете ми мало времена да се смирим, је***а!
Вести онлине 10.08.2021
Ватерполисти Србије освојили су другу узастопну златну медаљу на Олимпијским играма, а по доласку у Београд приређен им је дочек и конференција за медије. За Филипа Филиповића, Андрију Прлаиновића, Милана Алексића, Душка… »
"Видео сам да су Срби уплашени": Грчки ватерполиста упркос заслуженом поразу у финалу "пецка" наше репрезентативце
Вечерње новости 10.08.2021
ФОТО: АП/Тањуг Наиме, он је истакао како је приметио да су се изабраници Дејана Савића уплашили. - Видео сам да су Срби уплашени, то се најбоље видело када су славили на 12:10 - рекао је Влахопулос. Грци су имали историјску… »
Видео сам да су се Срби уплашили! Грк "пецка" наше ватерполисте: Да смо ми повели, тешко бисте нас зауставили!
Мондо 10.08.2021
Са некима од њих наредне сезоне биће саиграч у Новом Београду, па ће моћи још једном да причају о финалу турнира на Олимпијским играма. Са некима од њих наредне сезоне биће саиграч у Новом Београду, па ће моћи још једном да… »
Влахопулос о финалу са Србијом: Видели смо страх у њиховим очима, да смо повели – срушили бисмо их
Моззарт спорт 10.08.2021
Један од новајлија у редовима Новог Београда сматра да је Грчка пропустила велику шансу. Нација се овог јутра поклонила златној генерацији српских ватерполиста који су убрзо по доласку у Београд са сузама у очима ставили тачку на… »
Грчка жали за златом: Влахопулос „Видео сам страх у њиховим очима“!
Хот спорт 10.08.2021
Ватерполисти Грчке говорили су о целокупном такмичењу на ОИ, а посебно о финалу. Цео свет се поклонио ватерполистима Србије у недељу када су ови одбранили злато на Олимпијским играма. Грчки ватерполисти не могу да се помире са… »
Филиповић: Хвала Србијо, привилегија је била бити капитен
Вести онлине 10.08.2021
Хвала на дивном дочеку, морам да исправим све вас, ја сам само један од 13 величнаствених, велика је привилегија бити део екипе,а онда бити и капитен на крају ове дивне епоизиде, најлепшег и за неке од нас последњег плеса, рекао… »
Филиповић открио: Савић тајно плакао и молио се за нас
Нова 10.08.2021
Посебне емоције показали су ватерполисти Србије по слетању у Београд, сузе нису крили, а капитен Филип Филиповић открио је и какав је био селектор Дејан Савић током Олимпијских игара. Седморица величанствених опрашта се од… »
Филип Филиповић на ивици суза о злату, генерацији, Савићу…
Нова 10.08.2021
Српски ватерполисти стигли су у уторак ујутру у Београд након освајања златне медаље на Олимписјким играма у Токију. Капитен, заправо сада већ бивши капитен Филип Филиповић који је златом на Играма закључио репрезентативну… »
Ватерполисти расплакали селектора Савића: Вредело је сваког момента, учинили смо нацију поносном
РТС 10.08.2021
Певало се и плакало на аеродрому "Никола Тесла" у Београду поводом дочека српских спортиста са Олимпијских игара из Токија. Ватерполо репрезентација Србије. Седморица ватерполиста Играма у Токију опростило се од играња за… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 45 минутајош 14 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Које су опције Србије док чека одговор Москве за НИС и гас? Неизвесност највећи проблем, не зна се ко су могући купци
Курир пре 21 минутајош 9 повезаних