Повезане вести

"Ја живим свој: Сан!" Он је испунио највећу жељу, а рукометаши Србије су добили велико појачање - званично може да игра за…

"Ја живим свој: Сан!" Он је испунио највећу жељу, а рукометаши Србије су добили велико појачање - званично може да игра за…

Спортал блиц 10.08.2021
Рукометаш добио је званичну потврду да може да наступа за , саопштио је Рукометни савез Србије! Леви бек француског Тулуза је играо у млађим селекцијама Мађарске, али код њега је одувек постојала велика жеља да заигра у дресу… »
Велико појачање за Србију! Феноменалне вести за Ђерону и рукометну репрезентацију - "украли" су га Мађарима

Велико појачање за Србију! Феноменалне вести за Ђерону и рукометну репрезентацију - "украли" су га Мађарима

Мондо 10.08.2021
Тони Ђерона је одушевљен, Урош Борзаш се прикључује националном тиму. Тони Ђерона је одушевљен, Урош Борзаш се прикључује националном тиму Потврда је стигла! Сада је и званично. Урош Борзаш може да игра за рукометну… »
Лепе вести: Урош Борзаш може да наступа за репрезентацију Србије у рукомету

Лепе вести: Урош Борзаш може да наступа за репрезентацију Србије у рукомету

Моззарт спорт 10.08.2021
Леви бек француског Тулуза играо је у млађим селекцијама Мађарске, али одувек је постојала велика жеља да заигра у дресу Орлова. Лепе вести стижу на адресу Рукометног савеза Србије. Млади Урош Борзаш добио је и званичну потврду… »
Играо за Мађарску, сад може да наступа за Србију: Остварио ми се сан

Играо за Мађарску, сад може да наступа за Србију: Остварио ми се сан

Нова 10.08.2021
Рукометаш Урош Борзаш добио је и званичну потврду да може да наступа за сениорску репрезентацију Србије, пренео је Рукометни савез Србије. Играч Тулуза је у млађим селекцијама наступао за Мађарску, али је одлучио да у сениорској… »
Борзаш и званично у сениорској репрезентацији Србије

Борзаш и званично у сениорској репрезентацији Србије

Данас 10.08.2021
Рукометаш Урош Борзаш добио је данас и званичну потврду да може да наступа за сениорску репрезентацију Србије, пренео је Рукометни савез Србије. Играч Тулуза је у млађим селекцијама наступао за Мађарску, али је одлучио да у… »

Вести дана »