Повезане вести

Вучић: Неприхватљиво скандирање навијача Партизана, Срби треба да воде рачуна о емоцијама Бошњака

Вучић: Неприхватљиво скандирање навијача Партизана, Срби треба да воде рачуна о емоцијама Бошњака

Санџак пресс 10.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су навијачи ФК Нови Пазар „показали шта искрено мисле“ током утакмице са ФК Партизаном када су, како је навео, скандирали: „Насер Орић“, „Косово је поред Србије“, „Ово је… »
Вучић: Навијачи Пазара показали шта мисле, урушавали уставни поредак

Вучић: Навијачи Пазара показали шта мисле, урушавали уставни поредак

Радио сто плус 10.08.2021
“Навијачи су у овом случају, нарочито Пазарови, показали шта искрено мисле. Можете да кажете за Партизанове навијаче да су организовани, а ови су обични људи и показали су шта мисле о мени (због скандирања “Вучићу, педеру”), то… »
Вучић о утакмици у Новом Пазару: Докле то ми Срби и Бошњаци мислимо да то тако иде

Вучић о утакмици у Новом Пазару: Докле то ми Срби и Бошњаци мислимо да то тако иде

ИндексОнлине 10.08.2021
Београд – Нови Пазар – Председник Србије Александар Вучић у интервјуу за телевизију “Пинк” рекао је, да Срби морају да се запитају зашто им Бошњаци не желе добро, те да српски народ мора да разуме емоције Бошњака по питању… »

Вести дана »