Povezane vesti
Nemci pakuju Vučića! "On je kraljica drame! Za mesec dana odlazi mu Angela, čeka ga bugarski scenario!"
Pravda 10.08.2021
Mislim da Nebojša Stefanović nema moć da uspešno zameni Vučića, ali postoji nemir unutar te stranke i mislim da Vučićeva zvezda tamni - rekla je za Danas Johana Dajmel, nezavisna nemačka analitičarka, komentarišući tvrdnje novinara ruskog Komersanta… »
Nemačka analitičarka: Vučićeva zvezda tamni
Nova 10.08.2021
"Mislim da Nebojša Stefanović nema moć da uspešno zameni Vučića, ali postoji nemir unutar te stranke i mislim da Vučićeva zvezda tamni", rekla je za Danas Johana Dajmel, nezavisna nemačka analitičarka, komentarišući tvrdnje novinara ruskog Komersanta… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest protiv kopanja litijuma u Šapcu, policija ispred prostorija SNS-a: Beograđani blokiraju ulicu Omladinskih brigada VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 24 povezane

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 59 minutajoš 60 povezanih

Partizan bez problema do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije
Serbian News Media pre 54 minutajoš 40 povezanih

Radnički 1923 sa Farskih Ostrva gleda treće kolo kvalifikacija: Bolja realizacija vodi dalje
Euronews pre 10 satijoš 24 povezane

Usvojena inicijativa za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 4 satijoš 60 povezanih