Povezane vesti
Nemci pakuju Vučića! "On je kraljica drame! Za mesec dana odlazi mu Angela, čeka ga bugarski scenario!"
Pravda 10.08.2021
Mislim da Nebojša Stefanović nema moć da uspešno zameni Vučića, ali postoji nemir unutar te stranke i mislim da Vučićeva zvezda tamni - rekla je za Danas Johana Dajmel, nezavisna nemačka analitičarka, komentarišući tvrdnje novinara ruskog Komersanta… »
Nemačka analitičarka: Vučićeva zvezda tamni
Nova 10.08.2021
"Mislim da Nebojša Stefanović nema moć da uspešno zameni Vučića, ali postoji nemir unutar te stranke i mislim da Vučićeva zvezda tamni", rekla je za Danas Johana Dajmel, nezavisna nemačka analitičarka, komentarišući tvrdnje novinara ruskog Komersanta… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Muškarca iz BiH talasi odneli pred ženom i decom Detalji tragedije u Dubrovniku: "Porodica je čekala vesti, a onda sam im doneo njegovu odeću.."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana