Povezane vesti

Mrkela o bolnom porazu: Ne ličimo na sebe od prošle godine

Mrkela o bolnom porazu: Ne ličimo na sebe od prošle godine

Nova 10.08.2021
Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da Zvezda nije dobro ušla u revanš protiv Šerifa i to se osvetilo. Crveno-beli su poraženi od moldavskog kluba u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0. Posle beogradskih 1:1… »
Stanković: Ne mogu da budem razočaran u momke, odgovornost je na meni

Stanković: Ne mogu da budem razočaran u momke, odgovornost je na meni

Novi magazin 10.08.2021
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da može da bude samo tužan posle večerašnjeg poraza od Šerifa i eliminiacije. "Ne mogu da budem razočaran u momke, odgovornost je na meni. Ako neko treba da preuzme odgovornost, onda sam to… »
Stanković: Krivac sam ja, ovo mi je najtužniji poraz

Stanković: Krivac sam ja, ovo mi je najtužniji poraz

Sportski žurnal 10.08.2021
Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u Tiraspolju poraženi od Šerifa 1:0 (1:0). Jedini gol postigao je Danilo Arboleda u 45+2. minutu. U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1. Dejan… »
Stanković preuzeo odgovornost: Ovo je najteži poraz, glava je i dalje vruća

Stanković preuzeo odgovornost: Ovo je najteži poraz, glava je i dalje vruća

Nova 10.08.2021
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, preuzeo je odgovornost nakon poraza od Šerifa (2:1 ukupni rezultat) i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. „Ovo je najteži poraz. Mogu biti tužan, ne razočaran jer imam ove momke. Odgovornost je na… »
Delije veoma ljute: Poraz koji mnogo boli! (tvitovi)

Delije veoma ljute: Poraz koji mnogo boli! (tvitovi)

Hot sport 10.08.2021
Ovome se niko nije nadao! Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Šerifa u Moldaviji minimalnim rezultatom. Jedini gol na utakmici, srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona primio je nakon prekida, prilikom kojeg su defanzivci, ali i sam… »
Stanković potpuno skrhan: ‘Ako treba krivac, to sam ja!’

Stanković potpuno skrhan: ‘Ako treba krivac, to sam ja!’

Hot sport 10.08.2021
Biće ovo teška noć za sve u klubu! Nakon ispadanja od Šerifa, trener Crvene zvezde – Dejan Stanković bio je vidno razočaran i skrhan. ‘Jeste, sigurno je ovo najtužniji poraz za mene. Nisam razočaran mojim momcima, kao ljudi, samo tužan… »
Nemojte to da me pitate! Direktor Zvezde posle poraza u moldaviji: Većina nosilaca je totalno van forme!

Nemojte to da me pitate! Direktor Zvezde posle poraza u moldaviji: Većina nosilaca je totalno van forme!

Mondo 10.08.2021
Mitar Mrkela govorio je posle šokantnog poraza Zvezde u Tiraspolju i našao krivce za eliminaciju iz Lige šampiona. Mitar Mrkela govorio je posle šokantnog poraza Zvezde u Tiraspolju i našao krivce za eliminaciju iz Lige šampiona. Crvena zvezda neće… »
Ako treba krivac, to sam ja! Stanković slomljen zbog poraza Zvezde: Neka prespava, pa da vidimo kako dalje!

Ako treba krivac, to sam ja! Stanković slomljen zbog poraza Zvezde: Neka prespava, pa da vidimo kako dalje!

Mondo 10.08.2021
Prve reči Dejana Stankovića nakon šokantnog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prve reči Dejana Stankovića nakon šokantnog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda je izgubila 1:0 od Šerifa u revanšu trećeg kola… »

Vesti dana »