Povezane vesti

Milica Todorović o dočeku sportista: Nisam bacila oko ni na jednog vaterpolistu

Milica Todorović o dočeku sportista: Nisam bacila oko ni na jednog vaterpolistu

Nova 11.08.2021
Pevačica Milica Todorović pevala je sinoć na balkonu Skupštine grada Beograda povodom dočeka uspešnih srpskih olimpijaca iz Tokija. Ona je na terasu izašla vidno raspoložena, a prva numera koju je zapevala jeste njen najveći hit „Moje zlato“… »
Desio joj se peh na balkonu Skupštine Beograda! Milica o nastupu za doček olimpijaca - Imala sam ogromnu tremu

Desio joj se peh na balkonu Skupštine Beograda! Milica o nastupu za doček olimpijaca - Imala sam ogromnu tremu

Mondo 11.08.2021
Milica Todorović otkrila šta se desilo i da li je "bacila" oko na nekog vaterpolistu. Milica Todorović otkrila šta se desilo i da li je "bacila" oko na nekog vaterpolistu. Milica Todorović pojavila se na balkonu Skupštine grada Beograda gde je… »
Milica Todorović o utiscima sa dočeka sportista: Meni srce i sada lupa

Milica Todorović o utiscima sa dočeka sportista: Meni srce i sada lupa

Nova 11.08.2021
Milica Todorović pevala je večeras na dočeku sportista posle Olimpijskih igara u Tokiju, a oduševila je okupljene i sve olimpijce na balkonu Skupštine grada Beograda. Njena euforija zbog prisustva na tako predivnom događaju se nije mogla sakriti, te… »
"Imala sam ogromnu tremu": Milica Todorović o nastupu za olimpijce na balkonu Skupštine Beograda (video)

"Imala sam ogromnu tremu": Milica Todorović o nastupu za olimpijce na balkonu Skupštine Beograda (video)

Večernje novosti 11.08.2021
Foto: Novosti - Mikrofon mi je prekidao... Imala sam ogromnu tremu. Meni srce i sada lupa, je l' mi verujete? Ne mogu da verujem, kakav je ovo osećaj. Kao da sam ja osvojila neku medalju, tako se osećam - kazala je Milica. Foto: N. Skenderija - Kad sam… »
Milica Todorović golog stomaka za doček sportista ispred Skupštine grada: Napravila haos uz "Moje zlato"! Pevačica izgleda…

Milica Todorović golog stomaka za doček sportista ispred Skupštine grada: Napravila haos uz "Moje zlato"! Pevačica izgleda…

Blic 10.08.2021
Pevačica Milica Todorović pojavila se večeras na dočeku olimpijaca ispred Skupštine grada Beograda i atmosferu dovela do usijanja. Todorovićeva je za olimpijce i okupljene građane otpevala svoj hit "Moje zlato", koji su sportisti često pevali… »

Vesti dana »