Повезане вести
Милица Тодоровић о дочеку спортиста: Нисам бацила око ни на једног ватерполисту
Нова 11.08.2021
Певачица Милица Тодоровић певала је синоћ на балкону Скупштине града Београда поводом дочека успешних српских олимпијаца из Токија. Она је на терасу изашла видно расположена, а прва нумера коју је запевала јесте њен највећи хит… »
Десио јој се пех на балкону Скупштине Београда! Милица о наступу за дочек олимпијаца - Имала сам огромну трему
Мондо 11.08.2021
Милица Тодоровић открила шта се десило и да ли је "бацила" око на неког ватерполисту. Милица Тодоровић открила шта се десило и да ли је "бацила" око на неког ватерполисту. Милица Тодоровић појавила се на балкону Скупштине града… »
Милица Тодоровић о утисцима са дочека спортиста: Мени срце и сада лупа
Нова 11.08.2021
Милица Тодоровић певала је вечерас на дочеку спортиста после Олимпијских игара у Токију, а одушевила је окупљене и све олимпијце на балкону Скупштине града Београда. Њена еуфорија због присуства на тако предивном догађају се… »
"Имала сам огромну трему": Милица Тодоровић о наступу за олимпијце на балкону Скупштине Београда (видео)
Вечерње новости 11.08.2021
Фото: Новости - Микрофон ми је прекидао... Имала сам огромну трему. Мени срце и сада лупа, је л' ми верујете? Не могу да верујем, какав је ово осећај. Као да сам ја освојила неку медаљу, тако се осећам - казала је Милица. Фото… »
Милица Тодоровић голог стомака за дочек спортиста испред Скупштине града: Направила хаос уз "Моје злато"! Певачица изгледа…
Блиц 10.08.2021
Певачица Милица Тодоровић појавила се вечерас на дочеку олимпијаца испред Скупштине града Београда и атмосферу довела до усијања. Тодоровићева је за олимпијце и окупљене грађане отпевала свој хит "Моје злато", који су спортисти… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 12 минутајош 27 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 7 сатијош 8 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 7 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 2 сатајош 28 повезаних