Povezane vesti
Zaratile Ceca Ražnatović i Goca Božinovska! Karleuša im ZABIBERILA čorbu!
Svet & Skandal 11.08.2021
Ceca Ražnatović i Goca Božinovska navodno su zaratile pre nekoliko godina, a priče je dodatno podgrejala činjenica da se Ražnatovićeva nije pojavila na proslavi povodom rođenja Gocinog unuka. Prema pisanju domaćih medija, Goca je pozvala Cecu na… »
Ražnatovići ljuti na božinovsku?! Goca podržala Karleušinu izjavu - "s*re mi se od Cecine dece"! Oglasile se pevačice
Mondo 11.08.2021
Ceca se nije pojavila ni na proslavi povodom rođenja Gocinog unuka. Ceca se nije pojavila ni na proslavi povodom rođenja Gocinog unuka. Goca Božinovska nedavno je postala baka kada je njena snajka, izabranica Mirka Šijana Bojana na svet donela dečaka… »
Šijanova bivša je bomba - Sa njom je bio pre Bojane! Voleli su se godinama, a kažu da je sličnost s Rodićevom ogromna
Mondo 11.08.2021
Neverovatna fizička sličnost sa Šijanovom sadašnjom verenicom Bojanom Rodić! Neverovatna fizička sličnost sa Šijanovom sadašnjom verenicom Bojanom Rodić! Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske 9. avgusta postao je otac sina Zorana, kada se… »
Šijan je pre Bojane ljubio ovu crnokosu: Mirko je dugo bio u vezi sa Oljom, a mnogi je i sad porede sa rodićevom! (foto)
Kurir 11.08.2021
Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske postao je otac kada je dobio prvo dete sa izabranicom Bojanom Rodić. Ono što je poznato je da je Mirko pre nje ljubio drugu crnokosu. Mirko se sada ne odvaja od Bojane koja mu je podarila sina Zorana, a… »
Šijan je slavio, a ja sam Plakala! Goca Božinovska o rođenju unuka - tresla sam se i drhtala! Morala sam da se smirim
Mondo 11.08.2021
Baka Goca o dešavanjima na dan kada je njen unuk došao na svet. Baka Goca o dešavanjima na dan kada je njen unuk došao na svet. Mirko Šijan postao je tata 9. avgusta kada se njegova verenica Bojana Rodić porodila i na svet donela sina kom su dali… »
Hvala što si me usrećila! Goca Božinovska postala baka, pa objavila snajkinu najlepšu fotku - Bojana "grmi" na jahti!
Mondo 11.08.2021
Goca Božinovska se javno zahvalila Bojani Rodić što joj je podarila unuka. Goca Božinovska se javno zahvalila Bojani Rodić što joj je podarila unuka. Goca Božinovska postala je u ponedeljak, 9. avgusta ponosna baka, a njen sin Mirko Šijan i… »
Zbog njega je ostavila fudbalera: Šijan je dobio sina sa Bojanom, a ovo je njegova bivša - kažu da je preslikana Rodićka
Blic 10.08.2021
Sin pevačice Goce Božinovske juče je dobio sina kom su ponosni roditelji dali ime Zoran. Mirko i njegova partnerka Bojana Rodić upoznali su se preko Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane, a pre nje Šijan je bio u vezi sa atrkativnom crnkom… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, u Staroj Pazovi dočekani uz vatromet i hranu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 50 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
VJT u Beogradu: Ispitano četvoro oštećenih u incidentu ispred FDU, za sutra planirani svedoci
NIN pre 11 minutajoš 72 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 1 satjoš 118 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih