Повезане вести
Заратиле Цеца Ражнатовић и Гоца Божиновска! Карлеуша им ЗАБИБЕРИЛА чорбу!
Свет & Скандал 11.08.2021
Цеца Ражнатовић и Гоца Божиновска наводно су заратиле пре неколико година, а приче је додатно подгрејала чињеница да се Ражнатовићева није појавила на прослави поводом рођења Гоциног унука. Према писању домаћих медија, Гоца је… »
Ражнатовићи љути на божиновску?! Гоца подржала Карлеушину изјаву - "с*ре ми се од Цецине деце"! Огласиле се певачице
Мондо 11.08.2021
Цеца се није појавила ни на прослави поводом рођења Гоциног унука. Цеца се није појавила ни на прослави поводом рођења Гоциног унука. Гоца Божиновска недавно је постала бака када је њена снајка, изабраница Мирка Шијана Бојана… »
Шијанова бивша је бомба - Са њом је био пре Бојане! Волели су се годинама, а кажу да је сличност с Родићевом огромна
Мондо 11.08.2021
Невероватна физичка сличност са Шијановом садашњом вереницом Бојаном Родић! Невероватна физичка сличност са Шијановом садашњом вереницом Бојаном Родић! Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске 9. августа постао је отац сина… »
Шијан је пре Бојане љубио ову црнокосу: Мирко је дуго био у вези са Ољом, а многи је и сад пореде са родићевом! (фото)
Курир 11.08.2021
Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске постао је отац када је добио прво дете са изабраницом Бојаном Родић. Оно што је познато је да је Мирко пре ње љубио другу црнокосу. Мирко се сада не одваја од Бојане која му је подарила… »
Шијан је славио, а ја сам Плакала! Гоца Божиновска о рођењу унука - тресла сам се и дрхтала! Морала сам да се смирим
Мондо 11.08.2021
Бака Гоца о дешавањима на дан када је њен унук дошао на свет. Бака Гоца о дешавањима на дан када је њен унук дошао на свет. Мирко Шијан постао је тата 9. августа када се његова вереница Бојана Родић породила и на свет донела… »
Хвала што си ме усрећила! Гоца Божиновска постала бака, па објавила снајкину најлепшу фотку - Бојана "грми" на јахти!
Мондо 11.08.2021
Гоца Божиновска се јавно захвалила Бојани Родић што јој је подарила унука. Гоца Божиновска се јавно захвалила Бојани Родић што јој је подарила унука. Гоца Божиновска постала је у понедељак, 9. августа поносна бака, а њен син… »
Због њега је оставила фудбалера: Шијан је добио сина са Бојаном, а ово је његова бивша - кажу да је пресликана Родићка
Блиц 10.08.2021
Син певачице Гоце Божиновске јуче је добио сина ком су поносни родитељи дали име Зоран. Мирко и његова партнерка Бојана Родић упознали су се преко Вељка Ражнатовића и његове супруге Богдане, а пре ње Шијан је био у вези са… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 2 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 3 сатајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 47 повезаних