Povezane vesti
Dajem svom mužu šta god i kad god mu treba, uključujući i se*s: Žena otkrila tajnu srećnog braka, karijera je uopšte ne zanima…
Kurir 11.08.2021
- Nikada nisam bila žena koja je planirala da ima veliku karijeru. Iskreno, ne želim da radim, volim biti domaćica i da se brinem za svog muža. Otkako sam gledala film "Stepford Wives", znala sam da želim takav život, ispričala je Monika Haldt (37) iz… »
Monika je domaćica i uživa u tome: Život sam posvetila mužu i njegovim potrebama, muškarci treba da budu dominantni!
Mondo 11.08.2021
Monika je prihvatila tradicionalnu ulogu žene - ona je domaćica, ugađa svom mužu na sve moguće načine i tvrdi da je u tome ključ srećnog zajedničkog života! Monika je prihvatila tradicionalnu ulogu žene - ona je domaćica, ugađa svom mužu na sve moguće… »
Vesti dana »
Skupština Novog Sada izglasala: Akademija umetnosti više neće koristiti nekretnine grada, imenovani direktori Informatike i GSP-a...
RTV pre 1 minutjoš 41 povezana
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 2 satajoš 50 povezanih