Повезане вести
Потпуно лудило испред шопа ПСЖ-а, бескрајна колона људи у реду за Месијев дрес (ВИДЕО)
Вести онлине 11.08.2021
Париз је овог лета фудбалски центар света, логично јер је нови играч Пари Сен Жермена постао један од највећих играча свих времена Лионел Меси. Довољно да у граду настане права Месиманија – све због доласка легенде Барселоне… »
Роналдињо се огласио и одушевио навијаче Пари Сен Жермена: ‘Срећан сам што су Меси и Рамос стигли у Париз! Осећам мирис Лиге…
Хот спорт 11.08.2021
Легендарни Бразилац је две године наступао за екипу из главног града Француске. Главна тема у светским медијима јесте прелазак Лионела Месија у редове Пари Сен Жермена. Један од најбољих играча у историји фудбала је напустио… »
Роналдињо о доласку месија у ПСЖ: Желим му много среће, осећам мирис Лиге шампиона
Вечерње новости 11.08.2021
фото: ЕПА Легендарни Бразилац је у каријери играо за оба клуба, а свом некадашњем саиграчу је пожелео много среће. - Веома сам радостан што сам играо у два велика клуба, а сада видим да је мој пријатељ учинио то исто. Драго ми… »
Да ли долазак Месија значи одлазак Мбапеа: Први човек ПСЖ-а отклонио све дилеме!
Хот спорт 11.08.2021
Делује да сјајни нападач остаје у ПСЖ-у и наредне сезоне! Долазак Лионела Месија у Пари Сен Жермен одушевио је навијаче овог клуба, али ипак нису у потпуности спокојни због тога што Килијан Мбапе и даље одбија да потпише нови… »
Меси покренуо лавину - због њега терају 10 фудбалера: Познат списак играча који могу да купе кофере из ПСЖ-а!
Мондо 11.08.2021
Морају да "среде" финансијске књиге Парижани. Морају да "среде" финансијске књиге Парижани. Пари Сен Жермен је овог лета ангажовао страшна појачања. Стигао је Ашраф Хакими из Интера за 60 милиона евра, док су без обештећења… »
Меси промовисан, признао да му неће бити лако против Барсе
Нова 11.08.2021
Навијачи Пари Сен Жермена коначно су дочекали прилику да виде промоцију Лионела Месија као свог играча. Месиманија данима дрма Париз, у уторак је допутовао, у среду је већ клупска продавница била крцата уз километарски ред. Сви… »
Каква је будућност Килијана Мбапеа сада?
Спортске.нет 11.08.2021
Председник Пари Сен Жермена Насер Ал-Келаифи уверен је да ће Килијан Мбапе остати у овом клубу и наредне сезоне. Долазак Лионела Месија несумњиво је утицао на намере Парижана да задрже сјајног Француза који се најчешће доводи у… »
Месиманија: Километарска колона испред радње ПСЖ-а ВИДЕО
Нова 11.08.2021
Лионел Меси изазвао је велику хистерију навијача Пари Сен Жермена, који су направили километарски ред испред клупске продавнице. Дресови Месија сигурно ће планути муњевито, и пре отварања продавнице, направљена је километарска… »
Вести дана »
Вучић: Волео бих да чујем ако Руси имају идеје како да НИС настави рад без казни САД
РТС пре 2 сатајош 47 повезаних
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
Јужне вести пре 5 сатијош 33 повезане