Повезане вести
Ево састава за Сочи - Станоје зна тим, офанзивно од старта!
Спортске.нет 11.08.2021
Црно-бели сутра од 21 час играју један од битнијих мечева ове сезоне, у госте им долази руски Сочи, богати клуб који има велике планове за будућност и наравно, играње у Лиги конференција. Ипак, Партизан је тим са искуством и… »
Ово је састав партизана за реванш који значи све: Станоје за Русе спрема промене - два играча за офанзиву у Хумској!
Мондо 11.08.2021
Партизан против Сочија игра меч који би могао да им у великој мери одреди ток сезоне, а тренер Александар Станојевић ће са нешто офанзивнијом екипом покушати да приближи црно-беле победи пред верним навијачима. Партизан против… »
Партизан – тим за Сочи: Могуће промене на беку и у вези, Сума чека последњих пола сата
Моззарт спорт 11.08.2021
Офанзивнији Станојевићев састав у односу на први меч. Иако је говорио да ће вежбати пенале, у појединим тренуцима позивао на опрез, упозоравао на снагу Сочија, Алесандар Станојевић је решен да нападне Русе! Резултат првог сусрета… »
Неочекивана шанса за Милошевића, Санта Клара у великом проблему
Нова 11.08.2021
Олимпија из Љубљане је доживела пораз у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференција на гостовању Санта Клари резултатом 2:0 и узевши у обзир приказано, деловало је да су мале шансе да може да прође у плеј-оф и да… »
Лазар Марковић пред Сочи: Добар су тим, али ми смо још бољи
Вечерње новости 11.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Навео је да су Руси добра екипа, но и клуб из Хумске је добар. - Добра су Руси екипа, поседују квалитетне појединце, али и ми смо добри - рекао је Марковић. На крају је додао, "Ми смо још бољи". Има разлога… »
Марковић има план за Сочи
Спортске.нет 11.08.2021
На конференцији за медије уочи реванша са Сочијем у квалификацијама за Лигу конференција, испред Партизана обратио се, поред тренера Станојевића, и капитен тима Лазар Марковић. Он је објаснио на који начин би "парни ваљак" могао… »
Сочи је добар, али ми смо још бољи: Капитен Марковић верује у Партизан - и ми имамо добре играче...
Мондо 11.08.2021
Лазар Марковић верује у квалитете црно-белих пред кључну утакмицу. Лазар Марковић верује у квалитете црно-белих пред кључну утакмицу. Спреман је Партизан за Сочи и жели победу. То је уосталом рекао и тренер црно-белих… »
Станојевић открио разговор са Марком Николићем о Сочију, жели победу
Нова 11.08.2021
Александар Станојевић, тренер Партизана, рекао је да ће његова екипа ићи на победу у реваншу против Сочија у квалификацијама за Лигу конференција (први меч 1:1) и да очекује да се настави добар низ резултата. „Играмо европску… »
Станојевић пред Сочи: Шансе су 50-50, вежбамо пенале
Н1 Инфо 11.08.2021
Фудбалери београдског Партизана у среду од 21 час на домаћем терену у Београду дочекују руски Сочи у оквиру трећег кола квалификација за Лигу конференције. Пред тај кључни дуел за црно-беле за медије је говорио тренер екипе… »
Станојевић пред Сочи звао марка Николића: Кад мислиш да нису опасни, они ти дају гол! Вежбамо пенале!
Хот спорт 11.08.2021
Он их боље познаје. Фудбалери Партизана ће у четвртак од 21 час дочекати екипу Сочија у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу конференција. Први дуел у Русији завршен је резултатом 1:1, а пред реванш сусрет тренер… »
Лазар Марковић најављује победу против Сочија: „Ми смо још бољи“!
Хот спорт 11.08.2021
Капитен Партизана Лазар Марковић био је кратак у одговорима током конференције за медије пред реванш 3. кола квалификација за Лигу конференција против Сочија. Црно бели су ремизирали у првом мечу који се играо у Сочију, а на… »
Лазар Марковић: Сочи добар, ми још бољи
Моззарт спорт 11.08.2021
„Надам се да ћу наставити у ритму са претходних европских утакмица“, каже капитен Партизана. Нахвалио је Лазар Марковић наредног ривала, бираним речима говорио о клубу и играчима, али у свакој изјави новог капитена могла се… »
“Фаворити смо против Сочија због навијача”: Станојевић најављује офанзивни Партизан против Руса
Вести онлине 11.08.2021
Захукталом Партизану на ноге стиже руски Сочи, све креће испочетка у борби за плеј-оф Лиге Конференција, егал из првог меча даје и српском и руском тиму подједнаке шансе, али сада ће Хумска бити савезник нашем представнику. У… »
Станојевић пред реванш са Сочијем: Да превазиђемо себе, надам се да ће клупа пресудити
Моззарт спорт 11.08.2021
„Иако мислимо да смо најбољи на свету и да смо увек фаворити, Руси увек дају гол кад мислиш да их имаш“, опомиње тренер Партизана пред реванш трећег кола квалифиција за Лигу шампиона. У првенству без грешке. У Европи врло… »
Шта је то Николић рекао Станојевићу? Има лоших, али и добрих вести у Партизану
Спортске.нет 11.08.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић сматра уочи реванш меча квалификација за Лигу конференција против Сочија да су шансе за пролазак даље подједнаке, те је наговестио да ће његов тим напасти ривала. "Знамо да нам… »
Ми увек мислимо да смо најбољи на свету: Станоје не верује у срећу и хоће победу - Знам како ћемо за пенале!
Мондо 11.08.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић верује у своје играче пред реванш меч против Сочија, најважнији за црно-беле у досадашњем делу сезоне. Тренер Партизана Александар Станојевић верује у своје играче пред реванш меч против… »
Питао сам Марка за Сочи, рекао ми је једну важну реченицу: Станојевић пред Русе - и Николић мисли да пролазимо!
Мондо 11.08.2021
Добро их познаје Марко Николић, па је био права адреса за питање... Добро их познаје Марко Николић, па је био права адреса за питање... Партизан у четвртак од 21 час у Хумској игра за пролаз у плеј-оф Конференцијске лиге, а… »
Рикардо упоредио своја два мандата у Партизану: Мислим да имамо више притиска, даћемо све од себе против Сочија!
Хот спорт 11.08.2021
Спреман је за сусрет са Русима. Рикардо Гомеш је сигурно један од најзаслужнијих за Партизанов одличан старт сезоне. Црно-бели немају пораз ни у домаћем првенству, ни у квалификацијама за Лигу конференција, а повратник у Хумску у… »
Рикардо: "Већи је притисак него прошли пут"
Спортске.нет 11.08.2021
Партизан је добро стартовао сезону и у домаћем првенству и у Европи и за сада је без пораза. Пред реванш са Сочијем, Рикардо Гомеш, који се недавно вратио у Хумску, истакао је да овај тим има велики потенцијал. "Очекивао сам… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију: Потребна су вам два папира, а ево ко је у опасности да остане без куће
Мондо пре 10 минутајош 11 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 21 минутајош 15 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 6 минутајош 5 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 11 минутајош 5 повезаних