Повезане вести
Шта се крије иза огласа о којем бруји Србија: Мали Небојша (12) ради за 300 динара, а ево шта кажу родитељи!
Мондо 11.08.2021
Дванаестогодишњи дечак из Србије дао оглас да обавља лакше послове за 300 динара – Срби су се око тога посвађали, а ево шта кажу његови родитељи! Дванаестогодишњи дечак из Србије дао оглас да обавља лакше послове за 300… »
Шта се крије иза огласа малог небојше из Батајнице: Дечак објаснио зашто му треба новац, родитељи поносни
Курир 11.08.2021
Небојша (12) из Бусија у Батајници својим огласом у ком се нуди да обавља лакше послове за 300 динара подигао је буру на Фејсбуку. Он је сада и објаснио зашто је решио да постави овај оглас. - Ја сам прво дете. Имам секу од пет… »
Оглас Небојше (12) из Батајнице направио хаос на Фејсбуку: Једни га хвале, а други тврде да ће једва да заврши основну фото
Курир 11.08.2021
Оглас дечака Небојше (12) из Бусија у Батајници изазвао је бурне коментаре на друштвеним мрежама. Наиме, на Фејсбуку се појавила фотографија огласа дечака који је дао оглас да обавља лакше послове за 300 динара. - Поздрав за све… »
Оглас дечака (12) посвађао Србе: Мали Небојша шета псе, коси траву за новац, а ево зашто то некима смета (фото)
Мондо 11.08.2021
Дванаестогодишњи дечак из Србије дао оглас да обавља лакше послове за 300 динара, а ево зашто су се одрасли посвађали око тога! Дванаестогодишњи дечак из Србије дао оглас да обавља лакше послове за 300 динара, а ево зашто су… »
Вести дана »
Зеленски искључује територијалне уступке док Европа понавља 'непоколебљиву' подршку Украјини
Слободна Европа пре 38 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 12 минутајош 16 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 48 минутајош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 38 минутајош 9 повезаних