Povezane vesti

Šta se krije iza oglasa o kojem bruji Srbija: Mali Nebojša (12) radi za 300 dinara, a evo šta kažu roditelji!

Šta se krije iza oglasa o kojem bruji Srbija: Mali Nebojša (12) radi za 300 dinara, a evo šta kažu roditelji!

Mondo 11.08.2021
Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara – Srbi su se oko toga posvađali, a evo šta kažu njegovi roditelji! Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara – Srbi su… »
Šta se krije iza oglasa malog nebojše iz Batajnice: Dečak objasnio zašto mu treba novac, roditelji ponosni

Šta se krije iza oglasa malog nebojše iz Batajnice: Dečak objasnio zašto mu treba novac, roditelji ponosni

Kurir 11.08.2021
Nebojša (12) iz Busija u Batajnici svojim oglasom u kom se nudi da obavlja lakše poslove za 300 dinara podigao je buru na Fejsbuku. On je sada i objasnio zašto je rešio da postavi ovaj oglas. - Ja sam prvo dete. Imam seku od pet godina, ona ide u… »
Oglas Nebojše (12) iz Batajnice napravio haos na Fejsbuku: Jedni ga hvale, a drugi tvrde da će jedva da završi osnovnu foto

Oglas Nebojše (12) iz Batajnice napravio haos na Fejsbuku: Jedni ga hvale, a drugi tvrde da će jedva da završi osnovnu foto

Kurir 11.08.2021
Oglas dečaka Nebojše (12) iz Busija u Batajnici izazvao je burne komentare na društvenim mrežama. Naime, na Fejsbuku se pojavila fotografija oglasa dečaka koji je dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara. - Pozdrav za sve dobre ljude! Zovem… »
Oglas dečaka (12) posvađao Srbe: Mali Nebojša šeta pse, kosi travu za novac, a evo zašto to nekima smeta (foto)

Oglas dečaka (12) posvađao Srbe: Mali Nebojša šeta pse, kosi travu za novac, a evo zašto to nekima smeta (foto)

Mondo 11.08.2021
Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara, a evo zašto su se odrasli posvađali oko toga! Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara, a evo zašto su se odrasli… »

Vesti dana »