Povezane vesti
Šta se krije iza oglasa o kojem bruji Srbija: Mali Nebojša (12) radi za 300 dinara, a evo šta kažu roditelji!
Mondo 11.08.2021
Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara – Srbi su se oko toga posvađali, a evo šta kažu njegovi roditelji! Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara – Srbi su se oko toga… »
Šta se krije iza oglasa malog nebojše iz Batajnice: Dečak objasnio zašto mu treba novac, roditelji ponosni
Kurir 11.08.2021
Nebojša (12) iz Busija u Batajnici svojim oglasom u kom se nudi da obavlja lakše poslove za 300 dinara podigao je buru na Fejsbuku. On je sada i objasnio zašto je rešio da postavi ovaj oglas. - Ja sam prvo dete. Imam seku od pet godina, ona ide u vrtić… »
Oglas Nebojše (12) iz Batajnice napravio haos na Fejsbuku: Jedni ga hvale, a drugi tvrde da će jedva da završi osnovnu foto
Kurir 11.08.2021
Oglas dečaka Nebojše (12) iz Busija u Batajnici izazvao je burne komentare na društvenim mrežama. Naime, na Fejsbuku se pojavila fotografija oglasa dečaka koji je dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara. - Pozdrav za sve dobre ljude! Zovem se… »
Oglas dečaka (12) posvađao Srbe: Mali Nebojša šeta pse, kosi travu za novac, a evo zašto to nekima smeta (foto)
Mondo 11.08.2021
Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara, a evo zašto su se odrasli posvađali oko toga! Dvanaestogodišnji dečak iz Srbije dao oglas da obavlja lakše poslove za 300 dinara, a evo zašto su se odrasli posvađali oko… »
Vesti dana »
Sutra hladnije i vetrovito: Magla u gradovima, snežni pokrivač u brdsko-planinskim predelima
IndeksOnline pre 2 satajoš 24 povezane
(Foto) Ovde je pronađen kidnapovani Daniel Kajmakoski. Pevač bio vezan na zadnjem sedištu, otmičari pobegli
Sputnik pre 48 minutajoš 47 povezanih
(Foto) Američka skijašica Lindzi Von doživela težak pad tokom spusta na Zimskim olimpijskim igrama
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 47 povezanih