Povezane vesti
Bez zastoja do pranjana: Privode se kraju radovi na 25,5 kilometara puta
Večernje novosti 11.08.2021
Ministarstvo infrastrukture Mesto će dobiti potpuno nov izgled, jer će kroz sam centar biti postavljen novi asfalt, trotoari, pešačke staze, signalizacija i svi prateći elementi puta. Radove su obišli ministar saobraćaja Tomislav Momirović i predsednik… »
Radovi na putu Takovo - Pranjani gotovi do kraja godine
RTV 11.08.2021
GORNJI MILANOVAC - Radovi na deonici puta od Takova do Pranjana u dužini od 25,5 kilometara privode se kraju i trebalo bi da budu završeni do kraja godine, rečeno je danas na gradilištu koje je obišao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture… »
Momirović: Završetak Svračkova obezbediće stabilno vodosnabdevanje Gornjeg Milanovca
Danas 11.08.2021
Ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da će završetkom izgradnje akumulacije i brane Svračkovo, biti uspostavljeno stabilno vodosnabdevanje za stanovnike Čačka, Arilja,Požege, Lučana i Gornjeg Milanovca… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 38 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 56 povezanih

"Istrčala sam u pidžami, muž mi se ne javlja": Potresne ispovesti ljudi čiji su najbliži bili u sinagogi u trenutku krvavog napada u Mančesteru
Blic pre 34 minutajoš 21 povezana

Izrael presreo flotilu za Gazu: Među zadržanima Greta Tunberg i student Ognjen Marković
Vreme pre 24 minutajoš 16 povezanih