Povezane vesti
Ljudi ne vide koliko je moj sin pametan: Dara ga upisala u englesku školu - Otkrila šta joj stalno govori
Mondo 11.08.2021
Ponosna mama pohvalila sina. Ponosna mama pohvalila sina. Dara Bubamara nedavno je istakla da ima divan odnos sa svojim 24 godine mlađim dečkom Tonijem, kao i sa bivšim suprugom sa kojim ima sina Kostu. Ponosna majka nije propustila priliku da pohvali i… »
Dara Bubamara upisala sina u englesku školu: Odmah se pohvalila: "Žao mi je što neće da se eksponira, da ljudi vide koliko je…
Blic 11.08.2021
Pevačica Dara Bubamara se pohvalila da njen sin Kosta uskoro polazi u englesku školu. – Presrećna sam zbog toga, jer je jako kulturano i vaspitano dete. Žao mi je što neće da se eksponira, pa ljudi ne mogu da vide koliko je divan i pametan. On mi često… »
Vesti dana »
Stabilnija situacija na požarištima, Deliblatskoj peščari za vikend preti jak vetar
RTS pre 54 minutajoš 45 povezanih
Broj žrtava poplava u Nepalu i Kini porastao na 469, vlasti upozoravaju na moguće nove poplave
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
Od ratnog izgnanstva do 35 godina na čelu Norveške: Život kralja Haralda bio obeležen velikim istorijskim promenama
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Evo zbog čega vetar do 72 kmh i temperature iznad 35 stepeni danas i sutra donose ekstremnu opasnost!
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih
Super liga Srbije se oglasila posle Zvezdinog potopa u Češkoj! Crveno-beli saznali važnu informaciju, ovo zanima sve navijače!
Kurir pre 14 minutajoš 35 povezanih