Повезане вести

Тара се огласила и открила шта се дешава са њом и хакерима! Ша је заштитио, она проговорила и о помирењу са репером!

Тара се огласила и открила шта се дешава са њом и хакерима! Ша је заштитио, она проговорила и о помирењу са репером!

Курир 11.08.2021
Тара Симов, бивша ријалити учесцница, нашла се на мети хакерских напада, а како медији преносе сви њени профили на друштвеним мрежама су лажни. Након што је њен, тренутно бивши, дечко Ненад Алексић Ша објавио на свом Инстаграм… »
Тари хакован профил, Ша се одмах огласио! Бивша пријавила случај полицији, репер побеснео - Лудаци, оставите ме на миру!

Тари хакован профил, Ша се одмах огласио! Бивша пријавила случај полицији, репер побеснео - Лудаци, оставите ме на миру!

Мондо 11.08.2021
Тара пријавила хакера Тужилаштву за високотехнолошки криминал, Ша се одмах огласио! Тара пријавила хакера Тужилаштву за високотехнолошки криминал, Ша се одмах огласио! Бившој учесници Задруге Тари Симов, хакован је и оборен… »
Тара пријавила полицији напад, а ненада оптужили да јој је он преузео профил Лудаци, оставите ме на миру!

Тара пријавила полицији напад, а ненада оптужили да јој је он преузео профил Лудаци, оставите ме на миру!

Ало 11.08.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша су раскинули, а репер је јуче све изненадио када је замолио све да запрате нови профил своје бивше девојке. У току данашњег дана Тара је свима објавила да је њен стари профил хакован и да покушава… »

Вести дана »