Povezane vesti

Tara se oglasila i otkrila šta se dešava sa njom i hakerima! Ša je zaštitio, ona progovorila i o pomirenju sa reperom!

Tara se oglasila i otkrila šta se dešava sa njom i hakerima! Ša je zaštitio, ona progovorila i o pomirenju sa reperom!

Kurir 11.08.2021
Tara Simov, bivša rijaliti učescnica, našla se na meti hakerskih napada, a kako mediji prenose svi njeni profili na društvenim mrežama su lažni. Nakon što je njen, trenutno bivši, dečko Nenad Aleksić Ša objavio na svom Instagram nalogu kako je… »
Tari hakovan profil, Ša se odmah oglasio! Bivša prijavila slučaj policiji, reper pobesneo - Ludaci, ostavite me na miru!

Tari hakovan profil, Ša se odmah oglasio! Bivša prijavila slučaj policiji, reper pobesneo - Ludaci, ostavite me na miru!

Mondo 11.08.2021
Tara prijavila hakera Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, Ša se odmah oglasio! Tara prijavila hakera Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, Ša se odmah oglasio! Bivšoj učesnici Zadruge Tari Simov, hakovan je i oboren profil na društvenoj… »
Tara prijavila policiji napad, a nenada optužili da joj je on preuzeo profil Ludaci, ostavite me na miru!

Tara prijavila policiji napad, a nenada optužili da joj je on preuzeo profil Ludaci, ostavite me na miru!

Alo 11.08.2021
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su raskinuli, a reper je juče sve iznenadio kada je zamolio sve da zaprate novi profil svoje bivše devojke. U toku današnjeg dana Tara je svima objavila da je njen stari profil hakovan i da pokušava da ga vrati… »

Vesti dana »