Povezane vesti
Britanski mediji došli do tajnih podataka vagnerove grupe: Izneli detalje u javnost (video)
Pravda 11.08.2021
Novo istraživanje BBC-ja otkrilo je razmere operacija jedne grupe ruskih plaćenika koji rade iz senke pod imenom "Vagner". Ova priča je smeštena na ratište u Libiji, a tu grupu povezuju sa brojnim ratnim zločinima kao i ruskom vojskom. Sada je… »
Istraga BBC razotkrila stepen upletenosti ruskih plaćenika u Libiju
Slobodna Evropa 11.08.2021
Novinarska istraga donijela je novi uvid u "ključnu" ulogu ruskih plaćenika u građanskom ratu u Libiji, uključujući veze s ratnim zločinima i ruskom vojskom. Sadržaj Samsungovog tableta koji je za sobom ostavio neidentifikovani član Vagner grupe… »
Putinovi psi rata: Laptop razotkrio kako ruska jedinica pustoši Libiju
Nova 11.08.2021
Novo istraživanje BBC-ja otkrilo je razmere operacija jedne grupe ruskih plaćenika koji rade iz senke pod imenom "Vagner". Ova priča je smeštena na ratište u Libiji, a tu grupu povezuju sa brojnim ratnim zločinima kao i ruskom vojskom. Sada je… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 6 satijoš 4 povezane