Povezane vesti
Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš - moj i njegov
Radio 021 11.08.2021
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je povodom "zabrinutosti" za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, poručio da je njegov odnos sa Vučićem samo njihov. On je poručio da je Vučić učinio mnogo da Srbija danas… »
Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš
Nova 11.08.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je da vidi da su neki "u poslednje vreme posebno 'zabrinuti' za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem" i da može da im poruči da je njegov odnos sa predsednikom Vučićem "samo naš - moj i njegov, i svakako… »
Stefanović: Moj odnos sa Vučićem je samo naš, neće ga uređivati tajkuni
N1 Info 11.08.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je, povodom "zabrinutosti" nekih za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem da je njegov odnos sa predsednikom Srbije samo njihov - "moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari… »
Vesti dana »

Studenti pozivaju ispred Skupštine i na Slaviju, građani iz čitave Srbije pristižu u Beograd (UŽIVO)
Novi magazin pre 5 minutajoš 41 povezana

Počelo okupljanje studenata u blokadi, saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
RTV pre 5 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 4 minutajoš 21 povezana

Studenti i građani se okupljaju – obustavljen javni prevoz u Beogradu
Vesti online pre 28 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo izdalo nalog za identifikaciju osobe zbog preteće poruke na društvenim mrežama
RTS pre 5 minutajoš 13 povezanih