Повезане вести

Пао хеликоптер са туристима на Камчатки, страхује се да има мртвих

Пао хеликоптер са туристима на Камчатки, страхује се да има мртвих

Глас Америке 12.08.2021
МОСКВА — Хеликоптер са 13 туриста и троје чланова посаде пао је у језеро на Камчатки, на истоку Русије. Страхује се да је у паду погинуло осам особа. Летелица је пала у ледену воду, а спасиоци су пронашли осморо преживелих, међу… »
Срушио се хеликоптер са 16 путника у Русији Осморо нестало, међу њима и једно дете

Срушио се хеликоптер са 16 путника у Русији Осморо нестало, међу њима и једно дете

Курир 12.08.2021
Осморо људи, укључујући и једно дете нестали при паду путничког хеликоптера на Камчатки и страхује се да су погинули, наводи се у саопштењу локалних званичника. Према прелиминарним подацима, несрећа се догодила на подручју… »
Срушила се летелица за ВИП туристе: Тешка несрећа у Русији, у паду хеликоптера нестало осам особа

Срушила се летелица за ВИП туристе: Тешка несрећа у Русији, у паду хеликоптера нестало осам особа

Блиц 12.08.2021
Шансе да се пронађу осам путника из хеликоптера Ми-8 који се срушио на Камчатки су скоро никакве, рекао је извор из хитних служби за агенцију ТАСС. - Осморо људи се води као нестало након пада Ми-8, али практично нема шансе да… »
Срушио се хеликоптер на Камчатки, спасиоци трагају за седам особа

Срушио се хеликоптер на Камчатки, спасиоци трагају за седам особа

Н1 Инфо 12.08.2021
Хеликоптер са 16 путника и чланова посаде срушио се на полуострву Камчатка на руском Далеком истоку, саопштиле су локалне власти. Девет особа је преживело пад хеликоптера, а спасиоци трагају за осталих седам. Хеликоптер Ми-8 пао… »
Срушио се хеликоптер на Камчатки, трага се за седморо путника

Срушио се хеликоптер на Камчатки, трага се за седморо путника

Нова 12.08.2021
Хеликоптер са 16 путника и чланова посаде срушио се данас на полуострву Камчатка на руском Далеком истоку, саопштиле су локалне власти, преноси Бета. Девет особа је преживело пад хеликоптера, а спасиоци трагају за осталих седам… »
Несрећа у Русији: Хеликоптер се срушио у језеро, тешко повређене две особе

Несрећа у Русији: Хеликоптер се срушио у језеро, тешко повређене две особе

Блиц 12.08.2021
Две особе тешко су повређене када се хеликоптер Ми-8 са 13 туриста и три члана посаде рано јутрос срушио на полуострву Камчатка, на далеком истоку Русије, јављају руске агенције. Из Дирекције Министарство за ванредне ситуације… »
Срушио се хеликоптер на Камчатки, потрага за преживелима у току

Срушио се хеликоптер на Камчатки, потрага за преживелима у току

Слободна Европа 12.08.2021
Девет особа преживело је пад хеликоптера 12. августа на полуострву Камчатка на Далеком истоку Русије, јавили су руски медији позивајући се на званичнике локалне владе. У току је потрага за преосталих седам људи који су били у… »
Пад руског хеликоптера на Камчатки

Пад руског хеликоптера на Камчатки

Ал Јазеера 12.08.2021
Хеликоптер са 13 путника и три члана посаде превозио је туристе из Москве и Санкт Петербурга. Хеликоптер МИ-8 у којем се налазило 16 особа срушио се у четвртак рано ујутро на Камчатки, полуотоку на руском далеком истоку, саопћила… »

Вести дана »