Повезане вести
Исповест Србина из берна Мислите да је мој живот Швајцарска? Плата ми је 6.000 франака, а оволико ми остане кад платим све…
Курир 12.08.2021
Многи би желели да живе у Швајцарској. Али, да ни у тој земљи није бајно за живот, сведоче речи Србина Милана В, који већ годинама живи у Берну, где ради као графички дизајнер за плату од 6.000 франака (око 5.500 евра). Често су… »
Исповест милана из берна: Радим у Швајцарској и месечно зарађујем 6.000 франака. Ево колико ми остане када одбијем све трошкове…
Блиц 12.08.2021
Швајцарска важи за једну од најбољих земаља за живот, не само у Европи, већ и у свету. Ипак, не би била то што јесте да није - скупа. Србин Милан В. већ годинама живи у Берну, где ради као графички дизајнер за плату која износи… »
"Сви мисле да је сјајно, али...": Милан из Србије открива како је живети у Швајцарској и колико се заиста може зарадити
Мондо 12.08.2021
Многи мисле да је у иностранству много лакше зарадити, а Милан је открио да ли је то заиста истина. Многи мисле да је у иностранству много лакше зарадити, а Милан је открио да ли је то заиста истина. Швајцарска важи за једну од… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 3 сатајош 1 повезана