Povezane vesti
Majić: Pravosudje je potupno marginalizovano, po pravdu se ide kod sultana
Radio sto plus 12.08.2021
“Mi smo se civilizacijski vratili unazad. Ponovo kao nekad, idemo kod sultana po pravdu. On miri i razvadja, vraća odbeglu devojku, nalazi posao za otpuštenu ćerku, odlučuje ko je kriv a ko ne”, rekao je Majić, za novi broj nedeljnika NIN. Kako je naveo… »
Majić: Pravosuđe je potupno marginalizovano, po pravdu se ide kod sultana
Danas 12.08.2021
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da je pravosuđe potpuno marginalizovano i građani intuitivno osećaju da je ono nevažno, da pravde nema i da se po pravdu ide kod suverena. „Mi smo se civilizacijski vratili unazad. Ponovo kao nekad, idemo… »
Majić: Civilizacijski smo se vratili unazad, idemo kod sultana po pravdu
N1 Info 12.08.2021
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da je pravosuđe potpuno marginalizovano i građani intuitivno osećaju da je ono nevažno, da pravde nema i da se po pravdu ide kod suverena. „Mi smo se civilizacijski vratili unazad. Ponovo kao nekad, idemo… »
Majić: Pravosuđe je potupno marginalizovano, po pravdu se ide kod sultana
Nova 12.08.2021
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 81 povezana

MSP Srbije i Vučić o studentu koji se nalazi na jednom od brodova flotile Sumud
Radio sto plus pre 20 minutajoš 37 povezanih

"Očekivali smo pre tropsku temperaturu, nego sneg početkom oktobra" Danas na Zlataru čitav dan pada sneg, ovo su slike sa lica mesta (foto)(video)
Alo pre 30 minutajoš 69 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih