Повезане вести

Зорана напала Ратка: Варнице међу министрима због изјаве о демографској слици

Зорана напала Ратка: Варнице међу министрима због изјаве о демографској слици

Вечерње новости 12.08.2021
Фото Тањуг Изјава Ратка Дмитровића, министра за бригу о породици и демографији, да је улога жене пресудна у борби против негативног природног прираштаја, наишла је на револт министарке за рударство и енергетику и председнице… »
Дмитровић: Нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије

Дмитровић: Нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије

Данас 12.08.2021
Никада нигде нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије, већ да је жена центар ове приче, наш апсолутни приоритет, да она одлучује, јер она рађа, па је на свима нама да јој максимално помогнемо, да је питамо… »
"Нисам тако: Мислио..." Јавност осудила министра Дмитровића због срамне изјаве о женама и рађању, реаговала и Зорана…

"Нисам тако: Мислио..." Јавност осудила министра Дмитровића због срамне изјаве о женама и рађању, реаговала и Зорана…

Блиц 12.08.2021
Министар за бригу о породици Ратко Дмитровић изјавио је да "никада нигде није рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије". Иако се јуче, гостујући у једној емисији запитао "шта ми тој жени, ми мушкарци, ми друштво… »
Министар Дмитровић: Никада нигде нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије

Министар Дмитровић: Никада нигде нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије

Телеграф 12.08.2021
У јутарњем програму ТВ Прве министар је испричао да људима дете више није центар света него - хедонизам. Никада нигде нисам рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије. Сасвим супротно. Рекао сам да је жена центар… »
Дмитровић: Рекао сам да је жена центар наше приче и наш приоритет, чему лажи?

Дмитровић: Рекао сам да је жена центар наше приче и наш приоритет, чему лажи?

Н1 Инфо 12.08.2021
Министар за бригу о породици Ратко Дмитровић изјавио је да никада нигде није рекао да је жена крива за лошу демографску слику Србије. "Сасвим супротно. Рекао сам да је жена центар ове приче, наш апсолутни приоритет, да она… »
Наставак сукоба у Влади Србије: Дмитровић одговорио Зорани Михајловић

Наставак сукоба у Влади Србије: Дмитровић одговорио Зорани Михајловић

Нова 12.08.2021
Министар за бригу о породици Ратко Дмитровић негирао је оптужбе да је својом изјавом окривио жене за лошу демографску ситуацију у Србији. Тиме је Дмитровић одговорио на осуду и оштре критике које му је упутила министарка и… »
Зорана Михајловић о изјави министра Дмитровића: Непримерено је кривити жене за пад наталитета

Зорана Михајловић о изјави министра Дмитровића: Непримерено је кривити жене за пад наталитета

Радио 021 12.08.2021
Председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић поручила је да није примерено кривити жене за пад наталитета. "Једнаки услови значе и да очеви могу да користе родитељско одсуство за чување деце, једнаке… »
Михајловић: Непримерено је кривити жене за пад наталитета

Михајловић: Непримерено је кривити жене за пад наталитета

Н1 Инфо 12.08.2021
Председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је да "једнаки услови значе и да очеви могу да користе родитељско одсуство за чување деце, једнаке плате за исти рад, могућност напредовања у… »
Србија посвећена родној равноправности: Михајловић - Непримерено кривити жене за питање наталитета

Србија посвећена родној равноправности: Михајловић - Непримерено кривити жене за питање наталитета

Вечерње новости 12.08.2021
Фото Тањуг - Друштво у којем су жене образоване и еманциповане није узрок ниског наталитета - истакла је Михајловићева. Она је, у саопштењу, навела да је Влада Србије посвећена унапређењу родне равноправности и бољем положају… »
Министар Дмитровић: Шта ми мушкарци треба да дамо тој жени да би родила треће дете

Министар Дмитровић: Шта ми мушкарци треба да дамо тој жени да би родила треће дете

Радио 021 12.08.2021
Министар за бригу о породици Ратко Дмитровић изјавио је да је у 90 одсто случајева у борби против негативног природног прираштаја пресудна улога жене. Он је за ТВ Прва рекао и да људима дете више није центар света него је то… »
Сукоб у Влади: Михајловић против Дмитровића због изјаве о наталитету

Сукоб у Влади: Михајловић против Дмитровића због изјаве о наталитету

Нова 12.08.2021
Председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је данас да једнаки услови значе и да очеви могу да користе родитељско одсуство за чување деце, једнаке плате за исти рад, могућност напредовања… »

Вести дана »