Povezane vesti
Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i izrazio spremnost da robija
Al Jazeera 12.08.2021
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik opet je, u javnom istupu, negirao počinjenje genocida u Srebrenici. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u četvrtak je otvoreno prekršio Kazneni zakon BiH izjavom da u Srebrenici 1995. godine nije… »
Dodik:Genocida u Srebrenici nije bilo,spreman sam da robijam
RTV 12.08.2021
BEOGRAD - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio da nikada neće prihvatiti navode da se u Srebrenici dogodio genocid, te da je zarad odbrane tog stava spreman da ode na robiju. "Apsolutno bih pre birao da idem u zatvor nego što bih priznao… »
Dodikove reči odjekuju regionom Genocida u Srebrenici nije bilo, spreman sam da robijam
Alo 12.08.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio da nikada neće prihvatiti navode da se u Srebrenici dogodio genocid, te da je zarad odbrane tog stava spreman da ode na robiju. "Apsolutno bih pre birao da idem u zatvor nego što bih priznao nešto što… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Radio sto plus pre 3 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 23 minutajoš 65 povezanih