Povezane vesti
Postavljena tabla sa imenom čuvenog džez muzičara i kompozitora Miše blama: Njegova sestra Nada presrećna zbog akcije u Nišu…
Kurir 12.08.2021
Na početku ulice u centru Niša, otkrivena je tabla sa imenom džez muzičara i kompozitora Miše Blame koja nosi njegovo ime u centru Niša. Tom događaju prisustvovala je i Mišina sestra, glumica Nada Blam. - Presrećna sam i ponosna, on za mene nije bio… »
Svečano “otvorena” ulica Miše Blama u Nišu
Danas 11.08.2021
U Nišu je danas svečano otkrivena tabla sa imenom jednog od najistaknutijih domaćih džez muzičara Miše Blama, kome je prethodno zvanično “dodeljena” ulica u tom gradu. Inicijativu da Miša Blam- džez muzičar, kontrabasista, kompozitor, džez publicista… »
Vesti dana »
Profesor Radosavljević o povećanju srpskog udela u NIS-u za pet odsto: Ako smo nešto dobili, možda je to još jedan partijski član u upravnom odboru
Insajder pre 7 minutajoš 39 povezanih
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dekan tvrdi da profesorka Jelena Kleut još ima posao
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Uskraćivanjem Nobela za mir okončana mi je obaveza da težim miru: Tramp uputio pismo norveškom premijeru, ovaj mu odgovorio
Danas pre 4 satijoš 81 povezana