Povezane vesti
Smailagić: Dolazak kod Obradovića mi je najbolji korak u karijeri (VIDEO)
Vesti online 12.08.2021
Mladi košarkaš Alen Smailagić vratio se iz NBA lige i potpisao za Partizan, a u četvrtak je odradio prvi trening sa novim timom. Smailagić nije krio oduševljenje povodom dolaska u redove crno-belih što je i istakao za klupski Jutjub kanal. – Oduševljen… »
Smailagić se priključio četi Željka Obradovića: Mislim da mi je ovo najbolji korak u karijeri, oduševljen sam! (video)
Hot sport 12.08.2021
Počeo je sa treninzima. Srpski košarkaš Alen Smailagić, danas se priključio treninzima Partizana. On je nakon završetka saradnje sa Golden Stejtom stigao u Beeograd, a već nakon prvog treninga istakao je da je oduševljen načinom rada, kao i trenerom. –… »
Partizanov ''Smajli'' nije mnogo pričljiv, ali sve je objasnio kratko i jasno!
Sportske.net 12.08.2021
Partizanovo najnovije pojačanje, Alen Smailagić priključio se treninzima ekipe Željka Obradovića, a danas je u razgovoru za klupsku televiziju izneo prve utiske kada je u pitanju rad sa najtrofejnijim trenerom Evrope. I uopšte se ne kaje što se vratio iz… »
Smailagić ne žali zbog odlaska iz NBA: Dolazak kod Obradovića mi je najbolji korak u karijeri
Mozzart sport 12.08.2021
Mladi košarkaš srećan zbog povratka u Beograd iz Sjedinjenih Američkih Država. Nekoliko dana pre 21. rođendana (18. avgust), Alen Smailagić vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju i potpisao za Partizan. Posle tri godine u Golden Stejtu, mladi… »
Vesti dana »
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Serbian News Media pre 20 minutajoš 29 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 70 povezanih
Počela velika AKCIJA POJAČANE KONTROLE SAOBRAĆAJA: Gledaće se sve, vozači teretnjaka i autobusa pod lupom, nadzor i nad putničkim vozilima
InfoKG pre 4 satijoš 30 povezanih
Putevi Srbije upozorava na sneg koji će padati večeras, jaku košavu u ostatku nedelje
NIN pre 51 minutajoš 50 povezanih