Повезане вести
Смаилагић: Долазак код Обрадовића ми је најбољи корак у каријери (ВИДЕО)
Вести онлине 12.08.2021
Млади кошаркаш Ален Смаилагић вратио се из НБА лиге и потписао за Партизан, а у четвртак је одрадио први тренинг са новим тимом. Смаилагић није крио одушевљење поводом доласка у редове црно-белих што је и истакао за клупски… »
Смаилагић се прикључио чети Жељка Обрадовића: Мислим да ми је ово најбољи корак у каријери, одушевљен сам! (видео)
Хот спорт 12.08.2021
Почео је са тренинзима. Српски кошаркаш Ален Смаилагић, данас се прикључио тренинзима Партизана. Он је након завршетка сарадње са Голден Стејтом стигао у Бееоград, а већ након првог тренинга истакао је да је одушевљен начином… »
Партизанов ''Смајли'' није много причљив, али све је објаснио кратко и јасно!
Спортске.нет 12.08.2021
Партизаново најновије појачање, Ален Смаилагић прикључио се тренинзима екипе Жељка Обрадовића, а данас је у разговору за клупску телевизију изнео прве утиске када је у питању рад са најтрофејнијим тренером Европе. И уопште се… »
Смаилагић не жали због одласка из НБА: Долазак код Обрадовића ми је најбољи корак у каријери
Моззарт спорт 12.08.2021
Млади кошаркаш срећан због повратка у Београд из Сједињених Америчких Држава. Неколико дана пре 21. рођендана (18. август), Ален Смаилагић вратио се из Сједињених Америчких Држава у Србију и потписао за Партизан. После три… »
Вести дана »

Тито им је променио презиме - морали да додају "ски" после притисака Невероватна прича о Звездиној легенди, коју је смрт Миловановића потпуно сломила!
Курир пре 23 минутајош 24 повезане

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 2 сатајош 24 повезане

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних