Povezane vesti
Bora Đorđević pred koncert na Tašu: Desi mi se da uzmem telefon da pozovem Mišu
RTS 12.08.2021
Još četiri dana ostalo je do koncerta Riblje čorbe na Tašmajdanu, prvog u Beogradu na kome će ova grupa svirati bez čuvenog Miše Aleksića. Uprkos višedecenijskoj muzičkoj karijeri i iskustvu, Bora Đorđević, frontmen grupe, priznaje da ima tremu pred… »
Bora čorba neutešan i nakon 9 meseci od mišine smrti: Uhvatim telefon da ga pozovem i shvatim da ga nema! Bio mi je kao brat!…
Kurir 12.08.2021
Frontmen grupe "Riblja čorba" Borisav Bora Đorđević je neutešan i posle devet meseci od smrti Miše Aleksića. Miša Aleksić preminuo je 29. novembra prošle godine u 68. godini nakon teške bitke sa korona virusom. "Bilo je strašno, strašno... Navikao sam da… »
Strašno je Bilo! Bio mi je kao brat - Bora neutešan i nakon 9 meseci od Mišine smrti: Navikao sam da stalno pričamo
Mondo 12.08.2021
Frontmen grupe Riblja čorba i dalje ne može da se pomiri s gubitkom prijatelja. Frontmen grupe Riblja čorba i dalje ne može da se pomiri s gubitkom prijatelja. Miša Aleksić preminuo je 29. novembra prošle godine u 68. godini nakon teške bitke sa korona… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 25 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 22 minutajoš 17 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 31 povezana
‘Pod represijom’ – takav je građanski prostor u Srbiji, prema oceni CIVICUS Monitora
Mašina pre 2 satajoš 17 povezanih