Повезане вести

Бора Ђорђевић пред концерт на Ташу: Деси ми се да узмем телефон да позовем Мишу

Бора Ђорђевић пред концерт на Ташу: Деси ми се да узмем телефон да позовем Мишу

РТС 12.08.2021
Још четири дана остало је до концерта Рибље чорбе на Ташмајдану, првог у Београду на коме ће ова група свирати без чувеног Мише Алексића. Упркос вишедеценијској музичкој каријери и искуству, Бора Ђорђевић, фронтмен групе… »
Бора чорба неутешан и након 9 месеци од мишине смрти: Ухватим телефон да га позовем и схватим да га нема! Био ми је као брат!…

Бора чорба неутешан и након 9 месеци од мишине смрти: Ухватим телефон да га позовем и схватим да га нема! Био ми је као брат!…

Курир 12.08.2021
Фронтмен групе "Рибља чорба" Борисав Бора Ђорђевић је неутешан и после девет месеци од смрти Мише Алексића. Миша Алексић преминуо је 29. новембра прошле године у 68. години након тешке битке са корона вирусом. "Било је страшно… »
Страшно је Било! Био ми је као брат - Бора неутешан и након 9 месеци од Мишине смрти: Навикао сам да стално причамо

Страшно је Било! Био ми је као брат - Бора неутешан и након 9 месеци од Мишине смрти: Навикао сам да стално причамо

Мондо 12.08.2021
Фронтмен групе Рибља чорба и даље не може да се помири с губитком пријатеља. Фронтмен групе Рибља чорба и даље не може да се помири с губитком пријатеља. Миша Алексић преминуо је 29. новембра прошле године у 68. години… »

Вести дана »