Повезане вести

„Примали смо голове као од шале, жао ми је што смо овако изгубили“

„Примали смо голове као од шале, жао ми је што смо овако изгубили“

Нова 13.08.2021
Војводина је доживела потпуни дебакл у реваншу трећег кола квалификација за Лигу конференција пошто их је ЛАСК савладао са великих 6:1. Стралац јединог гола, Урош Кабић је био потпуно разочаран. „Почели смо одлично, раним голом и… »
Стрелац утешног гола за војводину разочаран елиминацијом: „Мислим да ово није наша права слика“!“

Стрелац утешног гола за војводину разочаран елиминацијом: „Мислим да ово није наша права слика“!“

Хот спорт 13.08.2021
ЛАСК немилосрдан у Аустрији. Војводина је претрпела велики пораз од ЛАСК-а(6:1) у реванш мечу квалификација за Лигу конференција, разочарани Урош Кабић није очекивао овако нешто. Нападач Војводине постигао је утешни гол за… »
Делибашић: Против оваквог ривала нисмо имали шта да тражимо

Делибашић: Против оваквог ривала нисмо имали шта да тражимо

Спортски журнал 13.08.2021
Хамарби је са 5:1 победио Чукарички и надокнадио минус (1:3) из Београда. Хамарби је са 5:1 победио Чукарички и надокнадио минус (1:3) из Београда. Милош Милојевић, тренер Хамарбија после реванш меча са Чукаричким у Стокхолму… »
Убедљив пораз Војводине у Клагенфурту, ЛАСК у плеј-офу

Убедљив пораз Војводине у Клагенфурту, ЛАСК у плеј-офу

Данас 12.08.2021
Фудбалери Војводине нису успели да се пласирају у плеј-оф квалификација за Лигу конференција, пошто су вечерас у Клагенфурту изгубили од ЛАСК-а са убедљивих 6:1, у реванш мечу трећег кола квалификација. Новосадски тим је на… »
Војводина "избушена" као сир! Страшна немоћ Новосађана у Аустрији, Европа је баш далеко!

Војводина "избушена" као сир! Страшна немоћ Новосађана у Аустрији, Европа је баш далеко!

Спортал блиц 12.08.2021
Фудбалери Војводине су се понадали да могу у плеј-оф за Лигу конференција када су повели на гостовању ЛАСК-у, али су терен напустили декласирани. Новосађани, који су на свом терену изгубили са 0:1, поражени су и у реваншу и то… »
Катастрофа Војводине у Аустрији: ЛАСК бројао до шест, Новосађани завршили учешће у Европи (видео)

Катастрофа Војводине у Аустрији: ЛАСК бројао до шест, Новосађани завршили учешће у Европи (видео)

Вечерње новости 12.08.2021
ФОТО: ФК Војводина Можда се пораз Новосађана очеквао, али овако убедљив није! Праву лекцију фудбала, посебно у другом полувремену одржао је аустријски тим. Ипак, меч је добро почео по изабранике Славољуба Ђорђевића! Играо се… »
Милојевић после победе над чукаричким: Мислим да смо заслужено прошли

Милојевић после победе над чукаричким: Мислим да смо заслужено прошли

Вечерње новости 12.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Шведски клуб је на свом терену славио са убедљивих 5:1 и са укупних 6:4 прошао у плеј-оф рунду. - Од првог минута смо изашли јако, високо, добар пресинг, надахнути. Публика нас је носила, наш 12. играч… »
Чукарички завршио европски пут, Хамарби убедљив у реваншу

Чукарички завршио европски пут, Хамарби убедљив у реваншу

Данас 12.08.2021
Фудбалери Чукаричког нису успели да се пласирају у плеј-оф квалификација за Лигу конференција, пошто су данас у Стокхолму изгубили од Хамарбија са убедљивих 5:1, у реванш мечу трећег кола квалификација. Екипа с Бановог брда је у… »

Вести дана »