Повезане вести
"Чујем се са ненадом, у нашем сам стану": Тара Симов открила шта се дешава између Ша и ње, проговорила о помирењу
Блиц 13.08.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша раскинули су везу. До краха њихове љубави, по речима манекенке, дошло је због велике разлике у годинама која је почела све више да се примећује. - Ми смо раскинули пре неколико дана. Главни разлог… »
Помирење бивших другара?! Ђедовић стао на Тарину страну: Увек сам се служио истином! Она му јавно захвалила! (фото)
Курир 13.08.2021
Тара Симов проговорила је о 50.000 евра којим је репер Ненад Алексић Ша платио њену казну, и њиховом тренутном односу, на свом Инстаграму поводом читаве ситуације огласио се и њен бивши ријалити друг, Марко Ђедовић. Он је… »
"Нећу да му вратим: 50.000 евра!" Тара открила прави разлог раскида са Ша! "кренула сам код психијатра"
Блиц 13.08.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша раскинули су везу, а манекенка сада открива разлоге који су довели до краха, и каже да не планира реперу да врати 50.000 евра, колико је платио њену казну када је дисквалификована из "Задруге 4". -… »
Нисам луда да му враћам 50.000 евра! Тара открила шта је Ша тражио - "Немам те паре, а и ко га је терао да плаћа?!"
Мондо 13.08.2021
Дисквалификована учесница Задруге и бивша девојка Ненада Алексића Ша Тара Симов, открила да нема намеру да му враћа 50.000 евра које је дао за њену казну. Дисквалификована учесница Задруге и бивша девојка Ненада Алексића Ша Тара… »
Немам намеру да вратим ненаду 50.000 евра! Тара проговорила о раскиду са Ша: Он очекује од мене да будем кући!
Ало 13.08.2021
ЕКСКЛУЗИВНО ЗА АЛО! Тара отворила душу за Ало! након раскида с репером. Као прво, немам толико новца, а као друго, ја га нисам терала да плати моју казну, рекла је бивша задругарка. Веза Таре Симов и Ненада Алексића Ша данима је… »
Вести дана »
Уживо Руси покренули велики напад; Лансирана хиперсонична ракета; Спрема се потпуна елиминација ВИДЕО
Б92 пре 52 минутајош 15 повезаних
Хладно и облачно, местимично с кишом, највиша температура до 10 степени
Еуроневс пре 1 сатјош 14 повезаних