Povezane vesti

Nije mi bilo dobro, samu sebe sam sahranila: Rijaliti učesnici otkrili kakve šok scene su im se dešavale na petak 13!

Nije mi bilo dobro, samu sebe sam sahranila: Rijaliti učesnici otkrili kakve šok scene su im se dešavale na petak 13!

Kurir 13.08.2021
Verovanja da petak 13. sa sobom donosi zlo i nesreću, datira još od davnina. Veruje se da je Isus razapet u petak, zbog čega se vekovima smatralo da taj dan donosi lošu sreću. U Srednjem veku venčanja se nikada nisu održavala u petak, a na… »
Petak 13. BAKSUZNI dan za mnoge Zadrugare! Ovo su njihova JEZIVA ISKUSTVA!

Petak 13. BAKSUZNI dan za mnoge Zadrugare! Ovo su njihova JEZIVA ISKUSTVA!

Svet & Skandal 13.08.2021
Danas je petak 13. baksuzni dan kojeg se mnogi plaže, a među onima koji su sujeverni su i bivši zadrugari, koji su podelili svoja jeziva iskustva koja su im se dogodila na ovaj dan. – Bila sam u srednjoj školi, tad mislim da sam imala 16-17 godina… »
Znate li zašto je petak 13. Baksuzan? Morate jednu reč da izgovorite u cugu, inače kreće maler, a obratite pažnju na ove…

Znate li zašto je petak 13. Baksuzan? Morate jednu reč da izgovorite u cugu, inače kreće maler, a obratite pažnju na ove…

Kurir 13.08.2021
Paraskevidekatriafobija je strah od petka 13., a priče kažu da onda kada tu reč izgovorite bez zastajkivanja i mucanja, odnosno izgovorite je u jednom dahu prestaće strahovi od petka 13. Ovo je samo zanimljiva priča, ali postoje ljudi koji se zaista… »

Vesti dana »