Повезане вести
Петак 13. БАКСУЗНИ дан за многе Задругаре! Ово су њихова ЈЕЗИВА ИСКУСТВА!
Свет & Скандал 13.08.2021
Данас је петак 13. баксузни дан којег се многи плаже, а међу онима који су сујеверни су и бивши задругари, који су поделили своја језива искуства која су им се догодила на овај дан. – Била сам у средњој школи, тад мислим да сам… »
Није ми било добро, саму себе сам сахранила: Ријалити учесници открили какве шок сцене су им се дешавале на петак 13!
Курир 13.08.2021
Веровања да петак 13. са собом доноси зло и несрећу, датира још од давнина. Верује се да је Исус разапет у петак, због чега се вековима сматрало да тај дан доноси лошу срећу. У Средњем веку венчања се никада нису одржавала у… »
Знате ли зашто је петак 13. Баксузан? Морате једну реч да изговорите у цугу, иначе креће малер, а обратите пажњу на ове…
Курир 13.08.2021
Параскевидекатриафобија је страх од петка 13., а приче кажу да онда када ту реч изговорите без застајкивања и муцања, односно изговорите је у једном даху престаће страхови од петка 13. Ово је само занимљива прича, али постоје… »
Вести дана »

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана