Повезане вести
Медији брује о његовом хапшењу, а Косан ужива уз Месијеве голове!
Спортске.нет 13.08.2021
Вест да је познати српски тренер Милорад Косановић наводно ухапшен због ''спречавања службеног лица у обављању посла'' изазвала је велику пажњу јавности и бројни медији су је пренели. Неколико сати касније, Косановић се… »
Ево ме код куће, гледам Месија! Огласио се "Чика Миша": Нико ме није ухапсио, све смо решили
Мондо 13.08.2021
Милорад Косановић се огласио после вести о привођењу. Милорад Косановић се огласио после вести о привођењу. Српски тренер Милорад Косановић наводно је у четвртак приведен због вербалног напада на комуналног инспектора, међутим… »
Косановић на вест о његовом хапшењу: Ево ме код куће, гледам Месија
Вечерње новости 13.08.2021
ФОТО: Н. Параушић Директор друге шампионске генерације фудбалера Војводине, касније њен тренер, као и стратег Црвене звезде и клубова у Кини и Србији, наводно је због прекршаја приведен у полицију из које би требало да буде… »
Вести дана »
Ватрена стихија гута симбол Загреба; Штета је тотална; 100 ватрогасаца немоћно ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 3 минутајош 15 повезаних
Два мушкарца избодена ножем Хитна помоћ превезла жену, која је оборена као пешак до болнице
Ало пре 58 минутајош 9 повезаних
Фирми Проинтер 357 милиона динара за тендер Инфостана - “хиперконвергентно решење за продукционо окружење”
Н1 Инфо пре 33 минутајош 2 повезане
Шеф немачке дипломатије данас завршава посету Београду, Вучић му се захвалио на подршци
Данас пре 23 минутајош 4 повезане