Povezane vesti
Mediji bruje o njegovom hapšenju, a Kosan uživa uz Mesijeve golove!
Sportske.net 13.08.2021
Vest da je poznati srpski trener Milorad Kosanović navodno uhapšen zbog ''sprečavanja službenog lica u obavljanju posla'' izazvala je veliku pažnju javnosti i brojni mediji su je preneli. Nekoliko sati kasnije, Kosanović se oglasio tim povodom u… »
Evo me kod kuće, gledam Mesija! Oglasio se "Čika Miša": Niko me nije uhapsio, sve smo rešili
Mondo 13.08.2021
Milorad Kosanović se oglasio posle vesti o privođenju. Milorad Kosanović se oglasio posle vesti o privođenju. Srpski trener Milorad Kosanović navodno je u četvrtak priveden zbog verbalnog napada na komunalnog inspektora, međutim popularni "Čika Miša" sve… »
Kosanović na vest o njegovom hapšenju: Evo me kod kuće, gledam Mesija
Večernje novosti 13.08.2021
FOTO: N. Paraušić Direktor druge šampionske generacije fudbalera Vojvodine, kasnije njen trener, kao i strateg Crvene zvezde i klubova u Kini i Srbiji, navodno je zbog prekršaja priveden u policiju iz koje bi trebalo da bude sproveden u Prekršajni sud uz… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
SPC suspendovala mitropolita Justina koji je podržao studente: "Obmanjivao javnost da je politički progonjen"
Radio 021 pre 24 minutajoš 22 povezane
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku, jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 4 satijoš 34 povezane