Povezane vesti
Nemam nikakve veze s njom, ona je sa carom! Janjuš izgoreo od besa na pomen Majinog imena, odmah počeo da vređa!
Kurir 13.08.2021
Nakon Maje Marinković oglasio se i Marko Janjušević Janjuš i otkrio svoju stranu priče u vezi boravka u famoznom etno selu sinoć nakon emisije. Janjuš je odmah počeo da vređa Maju i govori kako nema nikakvu vezu sa njom. "Nemam nikakve veze sa ovom… »
Došla sam da se vidim sa carem i tu sam nekoliko dana: Maja Marinković sumnja da je Janjuš prati, neće više da je povezuju s…
Kurir 13.08.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uhvaćeni su kako odlaze u etno selo nakon završetka emisije. Podsetimo, Janjuš je izjavio da ima novu ljubav i da neće ići tamo više. I Maja se šokirala što je Janjuš bio u etno selu. Čim se probudila, oglasila… »
Vesti dana »
Nemanja Radonjić nije teže povređen: vraća se na teren pre kraja sezone
Mondo pre 12 minutajoš 93 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 1 satjoš 34 povezane
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 4 satijoš 41 povezana