Povezane vesti
“Ovo je moja najbolja odluka u karijeri”: Novo pojačanje Partizana o radu sa Željkom Obradovićem
Vesti online 13.08.2021
Najnovije pojačanje Partizana, bivši igrač Golden Stejta, Alen Smailagić priključio se treninzima i odmah po dolasku je izjavio da je oduševljen ekipom, a pogotovo trenerskim znanjem Željka Obradovića. Alen Smailagić je šesto pojačanje… »
Smailagić stigao u Partizan, odmah se oduševio: Došao na trening, a tamo uči od Željka Obradovića!
Mondo 13.08.2021
Mladi košarkaš je na novom početku. Mladi košarkaš je na novom početku. Alen Smailagić je najnovije pojačanje Partizana. Bivši igrač Golden Stejta priključio se treninzima crno-belih, a istakao je da je presrećan ekipom. Ovaj doskorašnji NBA… »
Stigao među crno-bele: Smailagić: Najbolji korak u karijeri (video)
Sportski žurnal 13.08.2021
Alen Smailagić se priključio treninzima Partizana, oduševljen i spreman da uči. Oduševljen! Takav je bio Alen Smailagić posle prvog treninga u dresu sa Partizanovim grbom. Baš to je i rekao u prvom obraćanju, u kameru klupske televizije. I to –… »
Smailagić posle prvog treninga: Najbolji potez u karijeri, Obradović može mnogo da me nauči
Večernje novosti 12.08.2021
Foto AP On je poslednje dve godine proveo u NBA ligi, u ekipi Golden Stejt Voriorsa. Sada se vratio u Srbiju, ali to smatra najboljim potezom u karijeri. - Oduševljen sam načinom rada, trenerom i njegovim znanjem. Spreman sam da učim od svih, gledam… »
Vesti dana »
Druga etapa studentskog marša za Kragujevac, i biciklisti iz Novog Sada se pridružuju
RTV pre 4 minutajoš 58 povezanih
Telekom Srbija kupuje NetTV Plus, DTH i licence za prava na Sport klub
RTV pre 4 minutajoš 60 povezanih
Advokat Horovic: Dolovac se nakon više od tri meseca setila ko je nadležan za slučaj nadstrešnica
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Uhapšeni predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić, biznismen Aleksandar Papić i još 13 osoba
RTS pre 4 satijoš 59 povezanih