Повезане вести
“Ово је моја најбоља одлука у каријери”: Ново појачање Партизана о раду са Жељком Обрадовићем
Вести онлине 13.08.2021
Најновије појачање Партизана, бивши играч Голден Стејта, Ален Смаилагић прикључио се тренинзима и одмах по доласку је изјавио да је одушевљен екипом, а поготово тренерским знањем Жељка Обрадовића. Ален Смаилагић је шесто… »
Смаилагић стигао у Партизан, одмах се одушевио: Дошао на тренинг, а тамо учи од Жељка Обрадовића!
Мондо 13.08.2021
Млади кошаркаш је на новом почетку. Млади кошаркаш је на новом почетку. Ален Смаилагић је најновије појачање Партизана. Бивши играч Голден Стејта прикључио се тренинзима црно-белих, а истакао је да је пресрећан екипом. Овај… »
Стигао међу црно-беле: Смаилагић: Најбољи корак у каријери (видео)
Спортски журнал 13.08.2021
Ален Смаилагић се прикључио тренинзима Партизана, одушевљен и спреман да учи. Одушевљен! Такав је био Ален Смаилагић после првог тренинга у дресу са Партизановим грбом. Баш то је и рекао у првом обраћању, у камеру клупске… »
Смаилагић после првог тренинга: Најбољи потез у каријери, Обрадовић може много да ме научи
Вечерње новости 12.08.2021
Фото АП Он је последње две године провео у НБА лиги, у екипи Голден Стејт Вориорса. Сада се вратио у Србију, али то сматра најбољим потезом у каријери. - Одушевљен сам начином рада, тренером и његовим знањем. Спреман сам да… »
Вести дана »

Уживо Зеленски се још Нада томахавку, док Руси бацају прву навођењу ваздушну бомбу на харков!
Ало пре 26 минутајош 14 повезаних

Једна особа погинула, две повређене, у судару аутобуса и путничког возила на путу Чачак-Крагујевац
Данас пре 21 минутајош 21 повезана

Објављене најновије информације о стању најтеже повређених радника у несрец́и код Сремске Митровице
Спутник пре 51 минутајош 18 повезаних