Повезане вести
Абазовић: Нити имам шта против пописа, нити мислим да треба да се одлаже
Правда 13.08.2021
Поводом питања везаног за попис становништва у Црној Гори, лидер Грађанског покрета УРА и потпредседник Владе ЦГ Дритан Абазовић рекао је да нема ништа против да се одржи, ако сви могу да заврше свој посао. „Нити имам шта против… »
Абазовић: Преамбициозно спровести попис до краја године
Нова 13.08.2021
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић поновио је данас да је преамбициозно очекивати да до краја године буде спроведен попис становништва. Абазовић каже да је прекратак период до краја године с обзиром на то да прво… »
Абазовић и кривокапић неспособни: Дритан тврди да је "преамбициозно" урадити попис становништва до краја године
Вечерње новости 13.08.2021
Фото: ЕПА/Борис Пејовић Абазовић каже да је прекратак период до краја године с обзиром на то да прво треба утврдити предлог закона, који треба да иде на јавну расправу, али и да добије мишљење Европске комисије, пре него се… »
Вести дана »
Вучић са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
НИН пре 24 минутајош 31 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Који објекти ће бити срушени, који постати државно власништво, шта је потребно од докумената и ко је ослобођен плаћања - све на једном месту
Ало пре 49 минутајош 50 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 49 минутајош 33 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
Почео упис права својине непокретности – шалтери за помоћ на 24 локације у Нишу. У Нишу 60.000 нерешених предмета
Градски портал 018 пре 24 минутајош 23 повезане