Povezane vesti
Šokirao priznanjen uživo: Pevač otkrio da ga je jurila rijaliti učesnica - Jedva sam se otkačio!
Mondo 13.08.2021
Sve iznenadio priznanjem u emisiji. Sve iznenadio priznanjem u emisiji. Jelena Kostov bila je gošća u emisiji "Puls Srbije", gde je pričala o nastupima, te istakla da se nada da neće biti pooštravanja mera. "Vidi se da su ljudi bili željni provoda… »
Amar gile šokirao priznanjem u programu uživo: Jurila me je naša poznata rijaliti učesnica, jedva sam se otkačio! (video)
Kurir 13.08.2021
Naša današnja gošća u Pulsu Srbije bila je pevačica Jelena Kostov. S obzirom da je danas petak 13., prvo smo upitali pevačicu da li je ona sujeverna. - Ne verujem u petak 13., nisam sujeverna i to su sve gluposti za mene. Ne verujem ni u to kad ti… »
Vesti dana »
FOTO Svi gledali u nju, a ona se poklonila Đokoviću: Bila simbol generacije i najlepša teniserka, sada očarala na oproštaju Del Potra
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Gruzijski san se pretvorio u košmar, eksplozija nasilja na ulicama Uhapšen opozicioni lider, žestok okršaj demonstranata i policije, haos u zemlji (foto, video)
Kurir pre 54 minutajoš 13 povezanih
Danas blokada Rektorata, Filološkog, Filozofskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Beogradu; Studentski protesti i u Novom Sadu
Insajder pre 1 minutjoš 5 povezanih
Tramp kritikovao odluku Bajdena o pomilovanju sina: To je zloupotreba
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Dušan Milanović, koji je uhapšen zbog navodnog terorizma, pušten iz kosovskog pritvora
Danas pre 1 minutjoš 30 povezanih