Povezane vesti
Borelj: S. Makedonija se pre 20 godina opredelila za mir i dijalog
Slobodna Evropa 13.08.2021
Šef diplomatije Evropske unije Žozep Borelj (Joseph Borrell) je izjavio da je Severna Makedonija pre 20 godina hraro izabrala mir i najbolji način za prevazilaženje različitosti - dijalog. "Pre 20 godina Severna Makedonija se, uz podršku Evropske unije i… »
Borel: Severna Makedonija se pre 20 godina opredelila za mir i dijalog
Novi magazin 13.08.2021
Šef diplomatije Evropske unije Žozep Borel je danas izjavio da je Severna Makedonija pre 20 godina hraro izabrala mir i najbolji način za prevazilaženje različitosti - dijalog. "Pre 20 godina Severna Makedonija se, uz podršku Evropske unije i… »
Borel: Severna Makedonija pre 20 godina izabrala mir i dijalog
N1 Info 13.08.2021
Šef diplomatije Evropske unije Žozep Borel je izjavio da je Severna Makedonija pre 20 godina hrabro izabrala mir i najbolji način za prevazilaženje različitosti - dijalog. „Pre 20 godina Severna Makedonija se, uz podršku Evropske unije i međunarodnih… »
Vesti dana »
Novak Đoković: „Previše sam nervozan na terenu, previše tenzije u nekim trenucima…“
Danas pre 13 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza i upozorenja za Srbiju: ledena kiša, poledica i jak vetar tokom vikenda
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 34 povezane
VIDEO Zašto ovo Novače: Mogli da ga izbace sa turnira zbog ovog poteza, svi na trenutak zanemeli
Nova pre 13 minutajoš 31 povezana
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 49 minutajoš 19 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih