Povezane vesti

Gordić ostaje u Mornaru

Gordić ostaje u Mornaru

Nova 14.08.2021
Nemanja Gordić ostaje u Mornaru iz Bara i naredne sezone, potvrdio je njegov klub. Iskusni plejmejker je stigao u Bar na prošloj polusezoni i to iz Partizana. Od tada je odigrao 14 utakmica u ABA ligi, a najbolja mu je bila protiv Borca, kada je upisao… »
Gordić u Mornaru i naredne sezone

Gordić u Mornaru i naredne sezone

Mozzart sport 14.08.2021
Iskusni plejmejker neće menjati klub ovog leta. Iskusni plejmejker Nemanja Gordić igraće za Mornar i naredne sezone. On je u klub stigao na polusezoni iz beogradskog Partizana. Odigrao je 14 utakmica u ABA ligi, a najbolju partiju je prikazao protiv… »
Ključni potpis u Mornaru

Ključni potpis u Mornaru

Sportske.net 14.08.2021
KK Mornar iz Bara potpisao je novi, jednogodišni ugovor sa plejmejkerom Nemanjom Gordićem. Tridesetrogodišnji Mostarac stigao je u Bar na polusezoni i odigrao 14 mečeva u regionalnom prvenstvu, najupečatljivije protiv čačanskog Borca kada je ubacio… »
Mornar uradio dobar posao: Iskusni plejmejker ostaje u Baru

Mornar uradio dobar posao: Iskusni plejmejker ostaje u Baru

Večernje novosti 14.08.2021
FOTO: ABA liga/Mornar/Media Pro Odličan posao uradio je Mihailo Pavićević koji će i u narednoj sezoni moći da računa na sjajnog plejmejkera, koji je tokom prošle sezone stigao u Mornar iz Partizana. Ovaj 32-godišnjak ima dosta iskustva u ABA ligi… »

Vesti dana »