Povezane vesti

Pet kilograma kiflica za partizanovog heroja! Vujačiću se telefon usijao: Ovo mi je prvi penal u karijeri

Pet kilograma kiflica za partizanovog heroja! Vujačiću se telefon usijao: Ovo mi je prvi penal u karijeri

Mondo 14.08.2021
Igor Vujačić je sa dva ključna poteza doneo crno-belima prolaz u Ligi konferencija. Igor Vujačić je sa dva ključna poteza doneo crno-belima prolaz u Ligi konferencija Dramatičnije nije moglo za Partizan protiv Sočija. Prvo je u nadoknadi postignut… »
Vujačić nakon herojske partije: ‘Rajko, gde su kiflice!?’

Vujačić nakon herojske partije: ‘Rajko, gde su kiflice!?’

Hot sport 14.08.2021
Jedan od heroja! Igor Vujačić je prvo genijalno reagovao i spasio Partizanov gol, da bi potom u penal seriji izveo odlučujući penal. Navijači su apsolutno ‘poludeli’ za gorostasnim crnogorskim štoperom. ‘Zamislite, bio mi je ovo prvi penal u… »
Vujačić: "Prvi penal u karijeri, a odlučujući"

Vujačić: "Prvi penal u karijeri, a odlučujući"

Sportske.net 14.08.2021
Jedan od heroja Partizanove pobede nad Sočijem svakako je Igor Vujačić. Odlična intervencija u produžetku i sklanjanje lopte u poslednjoj sekundi sa gol linije crno-belih, a potom naravno i šutiranje poslednjeg penala, bili su od odlučujućeg… »
Heroj vujačić nakon pobede partizana: Rajko, gde su kiflice, navijači zovu i čestitaju

Heroj vujačić nakon pobede partizana: Rajko, gde su kiflice, navijači zovu i čestitaju

Večernje novosti 14.08.2021
FOTO: M. Vukadinović Navijači crno-belih ne prestaju da čestitaju crnogorskom reprezentativcu. - Zamislite, bio mi je ovo prvi penal u karijeri i odmah odlučujući. Dobro, možda sam izveo neki u petlićima i kadetima Zete – rekao je Igor i dodao. -… »

Vesti dana »