Повезане вести
Пет килограма кифлица за партизановог хероја! Вујачићу се телефон усијао: Ово ми је први пенал у каријери
Мондо 14.08.2021
Игор Вујачић је са два кључна потеза донео црно-белима пролаз у Лиги конференција. Игор Вујачић је са два кључна потеза донео црно-белима пролаз у Лиги конференција Драматичније није могло за Партизан против Сочија. Прво је у… »
Вујачић након херојске партије: ‘Рајко, где су кифлице!?’
Хот спорт 14.08.2021
Један од хероја! Игор Вујачић је прво генијално реаговао и спасио Партизанов гол, да би потом у пенал серији извео одлучујући пенал. Навијачи су апсолутно ‘полудели’ за горостасним црногорским штопером. ‘Замислите, био ми је ово… »
Вујачић: "Први пенал у каријери, а одлучујући"
Спортске.нет 14.08.2021
Један од хероја Партизанове победе над Сочијем свакако је Игор Вујачић. Одлична интервенција у продужетку и склањање лопте у последњој секунди са гол линије црно-белих, а потом наравно и шутирање последњег пенала, били су од… »
Херој вујачић након победе партизана: Рајко, где су кифлице, навијачи зову и честитају
Вечерње новости 14.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Навијачи црно-белих не престају да честитају црногорском репрезентативцу. - Замислите, био ми је ово први пенал у каријери и одмах одлучујући. Добро, можда сам извео неки у петлићима и кадетима Зете – рекао… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 20 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Вучић стигао у Брисел, присуствује радној вечери са Антонијом Костом и Урсулом фон дер Лајен
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних