Повезане вести

Пет килограма кифлица за партизановог хероја! Вујачићу се телефон усијао: Ово ми је први пенал у каријери

Пет килограма кифлица за партизановог хероја! Вујачићу се телефон усијао: Ово ми је први пенал у каријери

Мондо 14.08.2021
Игор Вујачић је са два кључна потеза донео црно-белима пролаз у Лиги конференција. Игор Вујачић је са два кључна потеза донео црно-белима пролаз у Лиги конференција Драматичније није могло за Партизан против Сочија. Прво је у… »
Вујачић након херојске партије: ‘Рајко, где су кифлице!?’

Вујачић након херојске партије: ‘Рајко, где су кифлице!?’

Хот спорт 14.08.2021
Један од хероја! Игор Вујачић је прво генијално реаговао и спасио Партизанов гол, да би потом у пенал серији извео одлучујући пенал. Навијачи су апсолутно ‘полудели’ за горостасним црногорским штопером. ‘Замислите, био ми је ово… »
Вујачић: "Први пенал у каријери, а одлучујући"

Вујачић: "Први пенал у каријери, а одлучујући"

Спортске.нет 14.08.2021
Један од хероја Партизанове победе над Сочијем свакако је Игор Вујачић. Одлична интервенција у продужетку и склањање лопте у последњој секунди са гол линије црно-белих, а потом наравно и шутирање последњег пенала, били су од… »
Херој вујачић након победе партизана: Рајко, где су кифлице, навијачи зову и честитају

Херој вујачић након победе партизана: Рајко, где су кифлице, навијачи зову и честитају

Вечерње новости 14.08.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Навијачи црно-белих не престају да честитају црногорском репрезентативцу. - Замислите, био ми је ово први пенал у каријери и одмах одлучујући. Добро, можда сам извео неки у петлићима и кадетима Зете – рекао… »

Вести дана »