Повезане вести
Нека седи с памелом ако жели! Тек оперисана Александра се огласила после прича да је Пеца вара - боље од мене нема!
Мондо 14.08.2021
Александра Суботић је ставила тачку на приче. Александра Суботић је ставила тачку на приче. Бизнисмен Предраг Распоповић Пеца, с којим је Александра Суботић у вези и има сина Јована, ухваћен је у Црној Гори с бившом учесницом… »
И да седи са Памелом, ја му верујем! Суботићка се огласила због пешићке и пеце након 2 хитне операције: Боља од мене не…
Курир 14.08.2021
Изабраник ријалити звезде Александре Суботић, Предраг Распоповић Пеца ухваћен је у Црној Гори са бившом учесницом Задруге, Јеленом Пешић, а сада је Суботићка дала свој коментар на ту тему. Наиме, Суботићева је прокоментарисала… »
Александра оперисана, а њен изабраник ужива на мору: Суботићка се огласила из болничког кревета, а Пеца ухваћен са бившом…
Блиц 13.08.2021
Јелена Пешић вреле дане проводи на Црногорском приморју, а сада је ухваћена са супругом Александре Суботић. Наиме, они су све време седели заједно и ћаскали, а чини се да су постали нераздвојни током овог путовања. Посебну… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане